Friday, October 7, 2011

Dadih Oh Dadih


Cute nya la hai dadih itu. Kredit gambo : dapurtanpasempadan

Tak penah nak wat dadih.
Igt nak wat esuk. Utk 'acara itu'. Hihi. Selain tu aku ada menu lain juga utk bawa bersama. Kira ni pencuci mulut la.

Lama da beli dadih segera paket ni. Igt nak wat ari raya retu, tp sbb wat trifle pun tak jadi. Majuk tak mo buat dadih nih.
So, mlm kang mau try.

Harap2 jadi.
Takkan tak jadi sbb semorang kata sng banget.

Aku da beli bekas kecik2 ni kat Cokit tadi. Nak buat camni je. Sng org nak makan.
Kredit : cari.
Dadih perasa mangga. Kalo letak slice of mangga tu atas nya sedap tak?
Macam ni.

kredit : spti halaman tertera di atas :)
Doakan menjadi yaww :D

9 comments:

pnsusu said...

sedapnyaa...
tak sabar nak makan esok nie,,,,,,

kekda..su su tag GA kat akak...
buat ya

http://susugebu.blogspot.com/2011/10/giveaway-sakura-shawl.html

::EIDA:: said...

Sedap !!!!

eKa said...

kekda bekenan pada dadihnya kah atau pada stoberinya :)

yatt said...

buat dadih instant ni senang je.. confirm jadi nyer.. :)

Teratak Hami said...

InsyaAllah jadi sebab memang senang nak buat.

Cik Anita said...

dadih kalau letak buah2 atas dia memang cedappp! nom nom..

PUANSTOBERI said...

SUSU :

Langsung tak dpt merasa kan. Uhukss
:(

EIDA :
Eh. Blum makan cena leh tau sedap?? Huhu

PUANSTOBERI said...

EKA :

Stoberi... hik hik

YATT :

fes time buat, tu yg riso. Tp ter manis plak. Lenkali kena kurangkan gula sket :D

PUANSTOBERI said...

TH :

Yeps. Jadi gak la. Cuma macam manis sket la. Lps ni kena kurangkan gula.

CIK ANITA :

Yeps..pasni nak buat yg stoberi pulak. Hihi :D