Saturday, October 29, 2011

Rambut Mak Elysa

Rambut panjang - gugur.
Kalo wat rambut cam Zila Bakarin time dia jadi mak Elysa tu oke tak?
Imej : google
Tp cam napak matang sgt kut.
Bleh ke tah jadi sbb tak penah aku wat gaya camtu.

Kena potong gak rambut ni.
Nak carik deal yg potong rambut area2 sini.
Kritikal sgt rambut ni gugur.

12 comments:

ch@ said...

kita pun x bole rmbt pjg, maka akn gugur la sehelai demi sehelai, hbs pantang ni, siapla harus pendek.

Cahaya Qaseh said...

ck br aje potong rmbut hr kamis lps..hihihi..lbh kurang cam lam gmbr tu la..

cik dah faridah said...

sy pun rambut gugur gak ni..nmpk gaya kena potong gak ni...asal sikat jer mesti penuh..huhuhuh

misskirokuza said...

kekda same la....risau tgk rambut bertaburan :(

myfara FLK said...

potong je kak,mai pun dah potong rambut tak tahan nak pepagi kutip rambut je..asal basuh rambut je byk gugur..nie dah potong pendek cam dlm gambar kurang sikit gugur rambut nie...tipu lah klu kata tak gugur...

eKa said...

eka pun mengalami masalah yg sama..asal rmbt pnjang je mmg gugur....nak nya masa sikat rambut...adeh...lemeh betul tgk rambut di sikat

PUANSTOBERI said...

CHA :

Org tua kata kalo anak start sembur2 tu lagi byk rambut gugur eh??

CQ :

Pendek sng kan? Kekda nak ptg gak la

CDF :

Tu la tu..naik risau plak. Kalo syampoo lagi la. skali kaut penuh tangan. Huhu

PUANSTOBERI said...

MISSK :

Kan?? risau rasa tgknya

MYFARA :

Tu la tu. Nati nak tgk deal memana yg ada ptg rambut.

EKA :

Kat sikat, kat lantai, penuh rambut je. wisau sungguh la hai.

ch@ said...

hah, ye ke kekda? tapi pn dgr gak la. ala blm ada anak pun sama gak, pjg je gugur. lagipun ita duduk asrama lbh suka rambut pendek.

PutriesNoora said...

same2!!noora punyer rambut pun baru potong,dah same mcm zila bakarin tu..huhu

PUANSTOBERI said...

CHA :
TU la tu..akak pun ha, takde anak da rupa org penyakit je. Wisau tgk.

NOORA :
Dah ptg eh. Nak potong gak la camtu. hikss :D

anitadiana said...

ok lah senangf dan mudah nak uruskan...nice...