Tuesday, October 25, 2011

Oh! Cinta Elysa

Takde idea utk di publish ari ni.
Bkn pasal dok pikir nak cuti je.
Tapi cam blank nak up entry apa.

Tgk2 kat draft pun cam takde yg seswai utk di publish reni.

So, takde la citer apa2.

Cumanya, tak sabau nak tunggu citer ni malam ni.

kredit : suhanpost.
Lantak la apa pun.
Aku mmg sker citer ni. Mungkin sbb pelakonnya jugak.
Aku sker dak Johan tu. Dan aku juga takdek masalah utk suka Fasha Sandha. Dari dulu aku sker je dak Fasha ni. 

Tak sabau nak tgk scene yg dia mengaku Elysa tu wife dia. Awww.

Dah la next last week sker ngan dialog ni

"bleh saya panggil awak abang..???"

Aww. Aww.


13 comments:

Zana Adieyza said...

"sukati kau la..." hihihihi...

ejaMaria said...

ala... cite ni tak follow bersungguh... dalam kepala skrg ada Soffiya je... heheheheh

~LeeyanaRadhi~ said...

haha xsabau jugak!...awww...

anitadiana said...

reen kak ita pun suka filem ne..nak cakap minat artisnya..tak lah minat sangat tapi cite dia best..he..he..sama2 lah tunggu malam ne..minggu lepas tak dapat tengok ...berebut dengan hubby..dia tengok bola...merajuk terus masuk bilik tido...

Azi said...

suka jugak citer ni...husband dn anak sedara pun follow...

C.I.N.T.A said...

suke gak citer ni.. tapi x dpt nak follow betul-betul sebab selalu tertido ☺..

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Dan Aril pun tersenyum tanpa disedari oleh Elysa. Eceh... awww

MARIA :

Soffiya?? oke gak la. layan gak kadang2.

PUANSTOBERI said...

LR :

Yey...gimme 5. hikss

ANITADIANA :
mari kita sesama tggu walopun sebenar da folo Masterchef. Hihi

PUANSTOBERI said...

AZI :

sama la asben ai. Awww

CINTA :

Err...awainya tido.. huhu :D

Nazz@Purple said...

ade scene aritu..1st time elysa pgil aril abg..johan tengking blik elysa..tp dlm mse yg same..muka aril cm malu2..hahaha..

~ JD said...

suke cite nie. malam nie kite tengok tau. sambil makan jajan. hehhe ;)

Yan said...

plg2 ske ngan 'aril' ape je yg dia buat.. yan ske.. walaupun dia agak kasar dgn elysa..

mlm tadi sbb nak tgk cite ni.. terpaksa la miss masterchef...

BENA said...

hahahaahaha . kita pun suka ayat tu tauu . lepas tu kite cuba dekat ehem2 kita . hehehehe ;)