Monday, October 17, 2011

Wordless Monday 17 Okt

p/s : Nak buat mini contest lah sempena my Cuti Cuti Cinta akhir Oktober nih.  Hadiahnya tentu lah yg dibeli dari tpt percutian tu. Ada org nak join tak? Lebih 5 org reply nak join baru bleh publish contest iteww... tweheheee.... gedix tak??

p/s/s : Mini contest - adiah pun cuma souvenir dari tpt percutian - tentu la tak susah - takat suh teka teka je, tp kalo contest yg adiahnya sepasang batik sutera (cam Contest Sedondon retu) - itu harus kena kreatif sket. Hiksss.

13 comments:

Teratak Hami said...

InsyaAllah nak join tapi jgn le contest susah2. Otak akak dah karat!!!

~ain said...

kalau senang2, nak join.. kalau susah, tak mau! hahahaha terus terang!

AyangAizul said...

nakkkk joinnn....

pnsusu said...

nak join kekda,yipieeeeeeeee

anitadiana said...

nak join gak..insyallah...

::EIDA:: said...

Nak join jugakkk... hiks.. hadiah freee.. sape taknak.. hohoohoho

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

nak join! =)

chinta... said...

nak join ugak....:)

Zana Adieyza said...

nak join!

azeul said...

fuhh...posting pakai S2 ke?

Cik Anita said...

Kak Reen memang lah rajinnnn!

eKa said...

nak nak !!!!!!!!! wa...dah tau baby kekdad...mosti yg ats tu kan

PUANSTOBERI said...

oke. lebih 5 org. bleh publish contest tu. Hihi.

EKA :
hahahahahah.... (gelak je lah)