Sunday, October 23, 2011

Pemenang Kira Syiling

Senarai kesemua nama peneka ada di http://pnstoberi.blogspot.com/2011/10/senarai-peneka-syiling.html

Jadi, skang saya umumkan pemenang yer. Boleh????
Mungkin sbb saya letak list tu ari Sabtu, tak berapa org nak respond. Tp kalo ada yg tertinggal nama tu, bleh gitau yer.



Jawapan sebenar.
(RM300 - RM200)+RM48.85
So, tau jawapan nya kan...???

Saja je kan mengada buat camtu.

Haa....so, the winner is...
Oh. Bkn is tapi are sbb takde yg teka tepat. 

Sbb retu saya da janji, if takde yg tepat,
amaun terlebih dan terkurang paling hampir akan dipilih.
Tapi sangat amazing bila yang terkurang juga terlebih tu jumlahnya adalah sama iaitu seorang teka terlebih 25sen, sorang lagi terkurang 25sen.

Jadi yg ini hampir tepat bagi kategori terkurang

Yan said...
rm148.60.. ha betulkan??? yeeaaaaaaaaaaahhh!!
October 19, 2011 8:44 AM
* Yeah Yan..mmg hampir betul. Kurang 25sen je. Mmg Yan kira yer? Sgt la tangkas mata mu itew Yan. Maklum la orang akaun ye dok?? Huhu.

Dan kategori terlebih

carmello said...
Salam Sis. Nak join jgk lah.. Saya teka RM149.10 Puuuhh..Minta2 betul..=)
October 20, 2011 10:54 AM
*Terlebih 25sen sahaja Carmello. 

Juga ada satu kategori tetiba ada.

Ini khas sbb kami (dibaca : me n my dear) kira2 duit tu, kami cukupkan RM150 utk tukar kat bank.  Senang la sket kan. 
Sbb ada yg teka RM150 secara 'bulat', maka ada adiah utk beliau juga.

Lulu Caldina said...
RM150
October 18, 2011 2:48 PM

Utk Yan dan Lulu, mmg saya tau meke adalah follower sini, tp tak dpt detect utk Carmello. Tgk blog pun kosong. Tp takpe, adiah tetap akan dibagi sbb dia dah usaha utk meneka kan.

Jadi kepada tiga sahabat kebun stoberi ni,emel alamat ke cikstoberi@gmail.com sebelum Selasa - 25 Oktober 2011. Kalo takde, pemenang lain akan dipilih.

11 comments:

Teratak Hami said...

Tahniah untuk pemenang ....

PnStoberi, kalau tukar duit Indon, pasti dah dapat juta2 tapi tukar duit HK, tak tahu pulak!!!

Selamat Bercuti..

BENA said...

huk huk huk huk . salah la pulop.

tahniah pada yg menang. heee ;)

carmello said...

Hai sis... saya silent reader blog sis.. Takde blog lah sis...tp semangat nk mengira jgk duit tu..hihi.. anyway,saya dah email sis.. Thanks a lot sis...

chinta... said...

uwaaa!!!chinta teka x betul...tahniah pada pemenang...;)

mekchu said...

tekaan tidak mengena nampaknya.. kalo ada no.4, mekchu lah tu :)

Cik Anita said...

lerrr.. jauh beza dari Nita teka. haha!

Zana Adieyza said...

congrats untuk yg menang.. zana x pandai bab mengira.. hihihi.. suka duit tp xnak kira duit.. hihihi..

misskirokuza said...

hahhhhahaa nasib baik kekda x masukkan org~hahahahah salh da....

ejaMaria said...

tahniah pada yg menang... ;p

takde rezeki kita... takpe la...

ChentaHati said...

weiiiiiiiiiiiiiii... aku nak masuk contest kira2 ni benornya. tapi duk bertangguh, sekali udah ada pemenang lah pulakkk! rugi sguh!!!**padan muka**

Yan said...

serius?????

sbnarnye mmg hari2 keje kira syiling reen... tp biasanya kami susun... singgit2.. 10sen-10kpg.. 20sen-5kpg.. 50sen-2kpg la kan..
tp bile tgk syiling reen... tinggi dia lain.. so yan agak.. reen susun 10-10keping kot..
baru semalam.. budak beli speaker henfon harga rm45.. semua syiling reen.. hahaha..

cume yan tak pasan lak ade 5 sen.. nampak 10sen skeping je..

ape2pun........ yeaaaaaaahhhhhhhhh tekaanku hampir mengena..