Wednesday, October 12, 2011

Tak Berapa Kurang Kata-Kata : Cuti Sekolah 2012

TAKWIM PERSEKOLAHAN 2012
(atau cuti sekolah tahun 2012)

sumber :
http://www.kabinet.gov.my/images/stories/pdf/TakwimPenggalPersekolahan2012.pdf
*walau saya bukan cikgu dan masih tader anak sekolah, saya perlu tau ini juga.
*sng nak plan cuti2 agar tak clash ngan cuti sekolah ni.
*eh. ada hati nak cuti2 lagi thn dpn? Yer, kalo saya opt utk pencen 60thn. Haha.

7 comments:

anie said...

anie pun sibuk nak tau cuti sekolah sebab time tu lar kena rajin gie keje sebab jalan clear je..aman je..hihihi

::EIDA:: said...

Fuh! selamat! Semua cuticuti Msia ida tak kene cuti sekolah!! yeahhhhhh!!

CikPuan Fara said...

wah kekda tq share.. husben fara cikgu jd mmg kena amik tau heheh ^^

Zana Adieyza said...

bagus ni.. utk plan cuti2 malaysia..

PUANSTOBERI said...

ANIE :

Oh. KL ini sama je, malahan makin padat plak kalo cuti sekolah. Uhukss

EIDA :

Humang ai..penuh da cuti2 dia nxt year ye... huhu

CPF :

Oh..cikgu rupanya.. ok.gud.gud :D

~ain said...

ain kalau pi bercuti tak suka time cuti sekolah. serabut sbb ramai orang.. hehehe

AdiaLuze said...

Kalau nak plan g mana2 mmg takleh time2 cuti skolah ni .. Gerenti semua menda tetiba jadi mahal .. Ahaksss