Tuesday, January 10, 2012

Masih Weng Weng

Dah keja reni.
Tak bleh tak pegi walo bgn pagi mmg rasa weng lagi palahotak nih.
Dtg keja pun mamai.
Rasa kepala makin sakit bila dgr suara suara.
Makin sakit. Makin sakit.
kredit :  here

Aku tak penah ada sejarah migraine.
Dan tak terpikir pun.

Tp bila ubat yg klinik bagi tak berkesan nih, tatau la apa.
Mengandung mmg tak la.
Toksah duk buat assumption tu.

Adoii... sakit pala nih. Dengar 'suara suara suara' pun rasa bergema palotak.

Sori, tk dpt drop komen blog kwn2, juga tk dpt balas komen kt kebun nih.
Jenguk2 blog ada ler, tp nak komen, mmg tak.

Dah la duk buat web check in. Entah naper kemain payah.
Rupanya nak re select seat tu tak leh buat time nak check in.
Kena buat kat Manage My Booking.
Dah. Settle bab tu dah.
Tp nak berjalan cemana kalo masih rasa batu dlm kepala nih.
Adoiii...

Sihat la cepat... Ya Allah........

9 comments:

::EIDA:: said...

Semoga cepat sihat!! Web check in? Ajar ida kekda... =)

Anum said...

bahaya sis
amik ubat ok

chinta... said...

alolo..cian kekda..sbr ye dear..semoga kekda cepat sembuh..jgn lupa mkan ubat ikut aturan..;)

asdina said...

siannyaaaaaa...

Zana Adieyza said...

jangan lupa makan ubat ok.. take care!

shark said...

opsss..
harap2 puan cepat sembuh:)
sori sy bukan doktor nk nasihat..

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Tgk kat web dia jer :)

ANUM :

Kalo melarat kena gi klinik balik le ni

PUANSTOBERI said...

CHINTA :

Maceh..baiekkkk....

ASDINA :

Sian je ker?? Anto2 le piza barang seketoi 2. Ihikss =)

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Thanks yunk.

SHARK :

Yelah..mekasih yer