Thursday, January 19, 2012

Perihal Lagu Obsesiku : OST Gemersik Kalbu

Obsesiku – Aqasha 

Matamu..bibirmu 
Pipimu juga senyummu.. 
Membuat aku lebur.. 
Hanyut di dalam ghairah.. 
Kerna mu.. 
Tubuhmu.. harummu..hatimu.. 
Oh! semua aku mahu… 
Inginku gigit² cuping telinga kecilmu 
Luahkan perasaanku.. & membisikkan aku cinta kamu.. 
Hadiahkan asmara di setiap pagi harimu 
Dengan harapan agar kau tahu.. 
Semoga kau tahu… ku gila kamu Auramu… 
Pujuk rayu hatiku.. 
Sering bergoncang jiwa ini.. 
Siang malamku gundah, 
Tiada melihat wajahmu.. 
Ku rindu…

Aku ada post kat FB smlm. Skali ngan video dari Youtube lagi. Hari ni tak bleh la sbb Youtube kena block.

Lagu citer Gemersik Kalbu tu.

Perati kan la lirik tu.
Paling annoying mmg part gigit2 cuping telinga kecilmu.
Aku dgr 1st time dah cam, ko pehal nak gigit2 cuping telinga plak nih? Igt kut salah dgr ke apa. Tp mmg iyer la dia nak gigit cuping telinga sbb nak luahkan perasaan.

Adoii...
Kepala lutut taknak gigit??

Kalo lagu disampaikan utk kekasih halal yakni utk isteri yang sah dinikahi, mmg oke.
Tp kalo utk kekasih yg tatau taraf apa lagi, mmg la tak sesuai.
Ada hanyut dlm ghairah.
Ada Tubuhmu, Harummu.

Jadi bersangka baik. Ni lirik lagu penuh kasih sayang dari seorang suami kepada isteri.
Sekian. Terima kasih.

*Dari saya yg konon tak tgk la citer ni. Eh. Mmg tak tgk, dgr je, incik asben rajin layan. Aku salu on9 ja time tu. Eh. Maghrib2 ko on9. Baca Al-Quran lagi bagus. Hahaha (T____T)

18 comments:

::EIDA:: said...

Ida tak tengok langsung cerita ni.. ntah pape... yeke lagu die cmtu? HAHHA!!

Sue-Rya AQ said...

mula2 tgk iklan mcm xnk layan, tp terjebak jugak pas tgk bf dia mati then dia smbg blaja..terus jd follower..tp mmg geli ah lagu tu..klau utk isteri should b ok la kan..tp klau utk kekasih?OMGurl..mmg la hampes..hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

saya suke!!
suke bile aqasha berlakon camtu hehe
takde la macho2 sangat cam adiputra
(tp adiputra saya suke jugak! =p)

suke gak lagu ni
mekaseh kak..
bleh la saya nyanyi sbb dah ada lirik ni, hehe

p/s : salam kenal dari blog kak zawi..akak kawan ngan kak zawi yg suke kucing tu ek? ;)

Chekgu Azrine said...

romantik je dengar lagu ni.. rasanya kalau budak dengar dia gelakkan sbb dia tak paham.. tp budak beso.. mcm lucahla plakkan..

lagu ni rasanya lagu suami utk isteri kot.. baru sesuai..

Qaseh Suhaida said...

mula2 dengar laju ini xlayan sgt tapi bila dah lama2 tu rasa sedap jugak...

Nana said...

ahahahahahh
geli sgt kan part gigit telinga
telinga kawasan sensitip tau haippp ahahaaa

yannie bunny said...

ida xtgk? aikk..dh xlayan akasia ke? hehe. sy pn slalu online kekda. tp tv terpasang, just x concentrate sbb boring sket la jalan crita dia. BW lg best ;p

Cik Rose Cute said...

Cik rose pun tak tengok jugak cerita nie hihihi...

Masya said...

layan jugak cerita ni.. best jugak.. x perasan ulak lirik lagu masa ending hihihihi....

eMMe said...

saya nyanyi utk suami la....hehehehe~
suke lagu ni dgn drama ni
sweet sgt~

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Tak tgk ker?? Bleh la layan sket2

SUE :

Lirik ikut sker je derang ni. Agak2 la pun nak gigit tinger. Haishh

PUANSTOBERI said...

NAD :

Welkam..welkam..tenkiu sudi singgah. Yerp. Kak Zawi tu kawan sejak sekolah menengah. Hikhik

Ye..sila la nyanyi nati yer :D

CHEKGU AZRINE :

Yeps..sesuai utk org kawen. Nyanyi sblm nak tido tu. Nak gigit betul2 pun takpe. Eh..?

PUANSTOBERI said...

QASEH :

Tu la tu, kalo dengo hehari mmg rasa bleh masuk la. Tp liriknya... adoii...

PUANSTOBERI said...

NANA :

Tu la tu. Takkan tinger je nak gigit. Kepala lutut ke, tulang keting ke taknak gigit ker?

PUANSTOBERI said...

YANNIE :

Hihi.. akak pun bkk je tibi, smbil online

CIKROSE :

Hihi.. tak tgk pun takpe..tak bes sgt pun :D

PUANSTOBERI said...

MASYA :

Ini ler lirik yg dak Aqasha nyanyi tu. Huhu

EMME :

Hikss..bleh la main gigit2 tinger pas ni. Eh..?? (T__T)

Cik Anita said...

sekali lagi nak gelak. HAHA

aish. lagu ni jadi isu Nita gelak2 dengan kengkawan dalam fb jugak. lawak-lawak..

:P

tp tersuka lah kat Aqasha tetiba!

Cik Anita said...

sekali lagi nak gelak. HAHA

aish. lagu ni jadi isu Nita gelak2 dengan kengkawan dalam fb jugak. lawak-lawak..

:P

tp tersuka lah kat Aqasha tetiba!