Tuesday, January 31, 2012

Perihal Warna Bunga Ros

Oke.. esuk da masuk bln Februari. Bulan Februari kan bulan cinta.. hahaa.. ya lah..ya lah..
Tau tu... bkn nak sambut Valentine lah. Tk penah sambut pun. Heh.
Cumanya saya bergembira jugak sbb bln Februari ada tarikh yg disambut juga.
Bkn 14hb tapi 24hb. 
Haha.
Jadi, sempena bulan lovey dovey ni, meh la kita citer2 pasal yg lovey lovey ja  Yg sweey sweet ja. Teheehee.. So, skang mari kita mengenali warna bunga dan simbolik nya.

Kredit : Meaning of roses
Dan berapa kuntum pun ada maksudnya.
Kredit : Meaning of roses

Ha...aku tak penah pikir pun pasal kaler2 ni. Kalo nak tanya laki aku. Laaaaaaagi lah dia tak endah. Bagi bunga pun berapa tahun skali. Hahahaaaa.

Tapi.... ngeh ngeh ngeh. Aku rasa ada plan lah utk sambut 24hb tu.. Dan aku tgh usha satu deal groupon yg cam bes. Ngeh ngeh ngeh.

Dan terima lah 24 red roses utk seme yang membaca blog ni.
*tatau la cukup ke tak 24 tu, tp bila gugel, itu la salah satu gmbr yg kuar. Hihi.
Credit : Google

20 comments:

luvely Bobo said...

larat ke nk membayo 999 kuntum roses tu... hahahahah... pitam

Anum said...

bila la nak dpt ros nie

Qhaifa Nur said...

feb bulan cinta..
bestnya dapat bunga ros..

shark said...

bulan febuari bulan besday shark jugak..
10 hari je lpas valentine day:)
dop sabo nk dpt adiah nie..

ejaMaria said...

hehehe... ada ke org beli rose sampai 999 tu... ;p

myfara FLK said...

dah nak bulan 2,best best best tak sabar nak tunggu ari lahir ku..

Zana Adieyza said...

tq kak utk 24 kuntum bunga tu.. hihihihi...

kalau dpt 999 kuntum bunga ros, mau pengsan masuk hospital.. hahahhahah...

encik adiey last bagi bunga bila eh? jap, nak ingat balik.. rasanya thn lepas dpt sekali jer.. cukuplah sekali drpd xde.. hihihi

eKa said...

eka salu gak la dpt tp tak penah dapat yg jamabnagan camni...huuhuh...syokny kekda.leh tgk groupun n my deal ni...kalu la kat bintulu pun ada promo gitu.hhuhuh.

Cik Anita said...

suka gile dengan rose. entah kenapa pun tatau. tapi tak mungkin lah, sampai ke tua pun ada ke yg nak bagi 999? kalau kumpul pun memang tak sampai.. haha

kekucingkatz said...

aku suka yg 24 kuntum....muahahaha!!

PUANSTOBERI said...

BOBO :

EH. kalo da cinta katanya.. larat je.. :P

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Sket lagi asben Anum kasik le tu :)

PUANSTOBERI said...

QN :

Hikhik.. nati sure dpt la tu bunga ros :)

PUANSTOBERI said...

SHARK :

Tahniahh... :D

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Kalo sayang... sanggup tu. HUhu

PUANSTOBERI said...

MYFARA :

Eceh.. dpt adiah grand lew tewww :D

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Welkam..welkam..
Sekali sekala bagi bes juga. Berbunga je hati kan. HIkss

PUANSTOBERI said...

EKA :

Hikss... tggu balik Semenanjung la.. bleh tgk seme deal tu :)

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Ramai yg sker bunga ros, tp tak ramai org nak bagi kita bunga ros. Hikss

PUANSTOBERI said...

KEKUCINGKATZ :

Sbb tu aku bagi ros 24 kuntum tu :)