Monday, January 9, 2012

Suhu Hari Ini

Napaknya 4 minggu Isnin- bln Januari ni - berturut2 aku tk masuk ofis.
Last week mmg cuti. This week udah batuk kokol ngan kepala weng, nxt week - holiday, next 2 week - CNY. Hurm.

Masih berehat.
Td nak kul 1 tu tipon bunyik.
Pikir harus la bebudak opis. Skali KP ko.. terkujat jap. 
Tkpe. SYMP kekdahnya kan. Takkan tak jawab.
Lps dia mintak apa dia nak, laju2 call asisstant kat opis.
Phew.
Dah la blank kat mana aku letak maklumat tu.
Nak carik dlm PC aku pun, aku blank kat folder mana.
Lama lps tu baru msg sorang lagi assistant. Mujur seme maklumat ada.



Suhu pagi tadi. Aku tak demam sgt lah.
Cuma gatal merenyam tekak. Dan kepala weng2 lagi.
Tp sok kena la kerja gak. Nak cuti kan nxt week.
Tu maklumbalas JKP pun lum jawab tu. Esuk yer Mira.

Amik suhu guna termometer BBT - termometer khas utk org TTC secara kaedah BBT.
Ni bkn termometer biasa yer. Mmg dia tulis BBT Termometer. Rega pun beza amat dgn termometer biasa tu. Kalo takat nk check suhu biasa, termometer biasa tu cukup dah.
Setahun ada kut aku beli mendalah tu. Tp idak menggunakannya secara konsisten.
Well... u know me kan. Hot Hot Ciken Shit. Haha.

Apa dia BBT tu?? Sila google.
Pening nih.. tk bleh nak tulis panjang2.
Bye!

6 comments:

AiTotYati said...

semoga kekda cepat sembuh!

::EIDA:: said...

At least kekda ada BBT Termometer.. hehe

ejaMaria said...

termometer ni juga sangat berguna bila ada anak kecil nanti... ;p

Zana Adieyza said...

jangan lupa makan ubat on time ok! banyakkan minum air masak & yg penting kena pemakanan sbb takut nnti makin melarat lak..

Cik Sibuk said...

saya pon suka guna yg cenggitu..

lawak ahh..
warm warm chicken shit
hahahahha

Sue-Rya AQ said...

get well soon..
have a good day sis!