Sunday, January 15, 2012

Mereka Selalu Di Hati



Sahabat yang memahami apakah yang dinamakan redha.
Sahabat yang memahami kesedihan jika ditanya 'bila nak beranak?' 'kenapa tak beranak?' dan segala yang berkaitan dengan anak.
Sahabat yang sedia mendengar keluh kesah jika semakin down dgn org sekeliling yg tak sabar2 menanti cahaya mata dari kami.
Sahabat yang terpilih untuk sama berkongsi rasa.

I love them.....
so much!

Terima kasih Tuhan kerana mengenalkan kami :)

8 comments:

::EIDA:: said...

Thanks kekda sebab sudi terima ida sebagai KAWAN.. cewahhhhhh~~~

Nana Aris said...

ailebiu too kekda..tak sangka kan, 'kekurangan' kite ni memberikan 'kelebihan' yang lain =)

Zana Adieyza said...

terharu lak dgn entry ni..

tq so much jugak pada kekda sbb selalu ada di samping kami semua.. luv u sis!

Sue-Rya AQ said...

bkn senang nk mencari insan yg bernama SAHABAT kan..huhuhuhu

ch@ said...

kalau kekda perasan FB kita ada 1 group PERKEP. dlm tu dorang asyik story perihal cahaya mata, berlumba-lumba. then, ada seorang yg seperti kekda, masih berusaha. sdg kan org yg sebatch dgn dia anak nak masuk 2.
kita jadi tak sampai hati, bila dia tak penah pun tinggal komen kat situ. kalau dia masuk pun, kita tau betapa sedihnya dia. siapa yg x mahu cahaya mata kan kekda? apa pun, itu semua rezeki. kita sgt percaya. jgn berhenti berusaha, itu yg penting.

sorry kekda, pjg lak komen.

Luv said...

EMM SAMA LA AKU PUN KEKDG TU TENSI NGAN SOALAN2 KAK NAM NIE... BKN JEK KAK NAM YG RPT PUN MCM TU GAK.. TENSI I..

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Thanks gak utk Eida :)

NANA :

Yea... :)

ZANA :

Luv u too :)

PUANSTOBERI said...

SUE :

Oh... btul tu :)

CHA :

Macih Cha.. *hugs*

LUV :

Ko kena carik kawan2 yg sama senasib. Then ur stress will b control. Huhu :D