Tuesday, January 17, 2012

Katalog Tupperware : Jan - 13 Feb 2012

Dah lama dpt katalog ni. Lupa lak nak di iklankan di sini.


Kali ni tak byk sgt item promotion sbb dia ada katalog baru, yg letak seme harga barangan Tupperware.

Cuma ini la antara yg best.
Bekas beras (Rice Dispenser) tu still rega biasa - RM288.00
Tp kali ni dpt 6 bijik mangkuk n senduk.

Snack Savers tu kedap udara. Leh buh kopok2, kepek2. Nati aku update rega nya.


Lps tu freezer mate ni comey sket la kali ni. Sbb dia kaler fink.. Tgh berkira-kira nak beli gak tu. Cuma nak pilih mana 1 tatau.

Kalo nak jamu jamu mata, ce klik sini - Tupperware.
Skang katalog kat web dia da pesen baru. Cam katalog IKEA tu dia buat.

Oh, kalo nak tau rega, bleh emel saya yer di cikstoberi@gmail.com
Pastinya ada rega bes utk pembaca dan pengunjung kebun stoberi.

Maceh.

8 comments:

::EIDA:: said...

OO.. itulah mangkuk nya? lawa!!

yannie bunny said...

kekda, cantek amat kaler purple freezer mate tu! suka!

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Mangkuk 6 bijik tu. Bkn mug tu :)

YANNIE :
Kan?? Tgh2 duk berpikir2 nak beli. Ngeee :D

carmello said...

Hai Kak Reen ni,betul2 mengoda saya ni.. Cantik lah warna pink tu... Rambang mata jap...

~ain said...

kalau freezer mate tu ada warna hijau kan best..

mekchu said...

yg merah2 belaka.. yg oren ada tak?

Cik Anita said...

brand tupperware ni mmg yg the best dari dulu.. tp probnya, kalau beli then bawak balik kg selalu hilang..huhu

PUANSTOBERI said...

CARMELLO :

Cantik kan?? hikss

~AIN :
Coming soon. Huhu

MEKCHU :
Oren pun kaming sun. Hikss

CIKANITA :
Da kawen nati bleh beli. Simpan wat koleksi :)