Wednesday, September 7, 2011

~Wordless Wednesday : Menghitung Hari (Part 2)~

Kredit : Here
kredit : here

Kredit : here

Menghitung Hari. Detik Demi Detik.
Lagi-Lagi Bila Gaji Da Start Potong Bln Oktober Ni.
Aduhai nyerrr....

11 comments:

eKa said...

bestnya kekda...dadh ada umah sendiri.eka tiap2 bln derma kat gomen :)

AcidCitric said...

Merujuk pada mimpi hidung berdarah post tahun lalu.[http://pnstoberi.blogspot.com/2010/11/pasal-mimpi-hidung-berdarah.html], saya nak bertanya ni. Ada apapa petanda yang terjadi tak lepas dapat mimpi tu? Memang dapat benda yg beruntung? Sebab saya baru dapat mimpi tu semalam. Harap dapat share sket. Tq.

PUANSTOBERI said...

EKA :
Ala, da lewat sgt ni Eka. Org lain umo 20-an da ada. Akak da masuk 30-an baru nak hegeh2. Derang siap da masuk umah kedua dah umo cam akak ni :)

ACID CITRIC :
[da jawab kat blog awak, tp ni saya paste balik yer]

Salam,

Hai Acid (dun mind yer panggil awak Acid?? Hihi).
Berkenaan soklan awak pasal mimpi berdarah idung tu, sy pun tak igt dah. Saya mimpi tu bln Nov 2010. Lps tu sy dpt apa eh? Tk igt dah ler.
Tp takde la keberuntungan sgt pun, tp rezeki tu tetap ada je dimana bermula Januari hingga la Julai (ogos - puasa), setiap bulan mmg saya diberi kesempatan utk bercuti/gi jalan2. Setiap bln. Syukur, Alhamdulillah :)

Dan lps ni smbg lagi gi cuti2, smpai la bln 12 nati, Insyaallah.

Teratak Hami said...

Tahniah PnStoberi, sure excited nak masuk rumah baru.

Gayat akak nengok. Akak gayat tempat tinggi. Dulu takde, maybe sebab umur dah meningkat ni.

C.I.N.T.A said...

besarnye umah kekda... tahun depan leh dtg raya umah kekda ☺

cikbedahlaser said...

kami pon menghitung hari... spnb bangang...

PUANSTOBERI said...

TH :

Hihi. Mmg xcited kak.
Itu je mampu kak, nak beli umah tak gayat, tak dapek la kat sini utk yg baru. Jenuhh..so, kena la duk umah gayat ni.
Kak, umah sy tak berapa gayat. Tgkt 4 je. hihi :D

PUANSTOBERI said...

C.I.N.T.A :

Tk besar pun CINTA. Berdua lagi ni oke la. SOk2 da ada anak sure rasa cam kecik je. Hihi.

Ha..takyah tggu raya, akak buat housewarming nati, bleh dtg. Sila bawak smingsuit skali yer :))

PUANSTOBERI said...

CBL :

Kenapa bangang?? SPNB kan GLC. Kenapa bangang??

AdiaLuze said...

Luasnyeee rumah baru yu .. kat mana nih? Besnye dah ada rmh sendiri .. bila pindah? ke dah pindah.. errkk

AcidCitric said...

oh saya baru baca reply pasal mimpi hari tu. apapapon thanks ya. hehe.