Monday, September 19, 2011

~Pasal Wall Sticker~

Suppose aku nak up entry Edisi Menghargai Follower. Tp nyer, atas sbb opis aku ni block kebanyakan blog yg ber dot com, maka aku tak dpt nak print screen blog tu. Maka, esuk la kuarnya yer. Insyaallah. Siapa pemilik ber domain kan dot com itu? Sama sama kita natikan. (hah. cam la org nak tggu sgt gayanya tu. Okeee...ai tak kesyah.. )

So, tadi tgk deal2 yg berlambak dlm emel ni. Tgk satu deal kat mydeal ni plak. Cam bes je. Art wall sticker. Aku takde la nak beli lagi sbb entah bila tah nak masuk umah tu. Nyampah haku. Ujung bln aku nak call developer tu sbb bln dpn gaji da kena potong. Waaa... bleh bikin stress ni bayau dua umah nehhh... effect pada bajet jalan2 aku nih. Tak bleh jadi neh.


Oke. Oke. Merepek dah. Meh kita cuci2 mata. Mungkin leh jadikan idea satu hari kelak.

Cantik ni. Cam sesuai lak letak kat toilet. 

Background putih, wall sticker merah. Mmg nice.

Bulat bulat. Kang tgk tv pening plak.
Ini kena tgn kreatif ni. Kut tak hancus cecantik nih.
Ni lagi sweet sgt. Nak lah yg ni. Eh??
Ni sesuai kat bedroom. Cintaku hanya jatuh padamu. Haha.

Tp tu lah. Tgn haku ni tak berapa nak kreatif. Kata je keja kat tpt org kreatip2 kan. Tak mau je terkena aura tu. Ye lah. Org adming katanya kan. Huhu.

Tp nak bookmark page tu sbb kut mana tau berkenan nati kan. Leh la beli.

Oh. Sesapa nak jamu mata leh gi website ni - decowelove
Dan seme gambar juga adalah dari website itu juga - decowelove

14 comments:

~ain said...

cantiknya!! nak beli laaaa sekeping dua.... bosan tengok wall kosong je kan... =)

Anum said...

cantiknya
suka tengok
kalau anum ada umah sendiri mesti nak beli

ZaNa aDieyZa said...

zana x berani buat kat wall kak.. zana buat dekat cermin toilet jer.. hahahaha.. tangan zana pun x kreatif!

ejaMaria said...

yang bulat-bulat tu kat bilik air lawa... nampak mcm buih-buih sabun... ;p

yg bunga-bunga aku kurang sikit nnt cepat jemu... cuba cari sticker yg ada jam skali... aku pernah tengok... yg jenis tu pun lawa...

kat bilik air anak, aku letak sticker gambar geng ikan cite Nemo... pun ok gak sbb tile separuh kaler biru... masuk bilik air feeling mcm dlm akurium... hihihi...

oppss sblum lupa... nnt klu kat rumah baru nak letak sticker tu - jgn letak banyak sangat - cukup kat satu area je... mcm klu dah letak kat dining area kat living tak yah dah... tp kat bilik air still ok sbb dia tertutupkan... sbb klu banyak sangat nnt semakkan dinding je... hilang dah seni nya...

ok selamat menghias... ;p

♥ ROS ♥ said...

Cntiknya kak..ilham bru nih... Hihi

eKa said...

wah...dah start nak deko umah baru la ni

PUANSTOBERI said...

~ain :

Ye, sila beli sekeping 2. Harga pun oke tu :)

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Cantikkan Num, geram je akak nengoknya. Tggu la umah baru kang.. :D

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Tu la tu, kang da silap, nak cabut balik seksa :D

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Baekkk....terima kasih atas pandangan anda. Hihi.
Tp betul pun,kut memacam sticker udah rupa taska plak umah kang. Hihi

PUANSTOBERI said...

ROS :

Cantik kan. Skang ramai da org tampal2 ni :)

PUANSTOBERI said...

EKA :

Blum masuk umah baru, tk bleh la nak deco2 lagi, bangan dulu... hiksss :>

deqlis said...

deqlis pun suka wall sticker nie...kat rumah ruang tamu, bilik tido, bilik air dan depan pintu masuk rumah mmg ada...:)

PUANSTOBERI said...

DEQLIS :

Wah..byknya sticker umah dia. hihi. Tp mmg cantik pun. Reen ni tatau la, tgn tak kreatif, takut lak nak letak. HIhi...