Tuesday, September 20, 2011

~Pasal Kasih Alia : Dah Tamat~

Da tamat.
Penat tggu.
Tu pun first 1/2 hour tak dpt tgk.
Motip tetiba Kuala Lumpur jem pada jam 7ptg (ke mlm??)
Heh!
Dkt sejam baru smpai  umah. Grrrr....


Tp takde apa sgt kut berlaku dlm 1/2 jam tu.
Sbb bila aku tgk, baru dpt berita jumpa mayat Qistina.
Hemm... dan sama pemikiran aku ngan Yan, mayat tu cam napak baru je.
Cuma luka2.
Org buat la ulat2 ke sket.

So, abis da Kasih Alia dgn kematian 12 orang. Seme pelakon utama mati. Tinggal Kasih n Qabil.

Kredit : here
Lps ni sila tgk Soffiya plak yer. Huhu.

10 comments:

CikPuan Fara said...

kak, patut tukar tajuk dari "kasih alia"- "siri kematian keluarga". balik2 scene kat kubur.. tak logik pun ada huhu -.-

ch@ said...

anak dia yg dua org tu mana kekDa?
huhuuu kita tak dpt tgk smlm punya. nak tonton mls.

CIK JATT said...

tak follow pun citer ni. balik je rumah, anak2 mesti nak tengok katun

anisalya said...

tak tegnok sangat. tengok gitu2 je citer ni. tak tahu pun dah tamat rupanya.

ZaNa aDieyZa said...

12 kematian dalam 1 cerita.. perrrggghhhh, mmg tragis.. hihihihi..

Nazz@Purple said...

la dah abis rupenye..semalam tgk sikit je..cite dah slow..malas nak tunggu..rupanya tu la episod terakhir...

PUANSTOBERI said...

CPF :

Yepss.. btul tu. Seme scene kat kubur je. Ceh!

CHA :

Anak yg mana? Qausar n QIstina?? Mati kena bunuh ngan perompak.

CIK JATT :

Better tak tgk, sbb kalo da mula tgk, misti nak tgk walo rasa mcm merepek kerepek dah. Hihi

ANISALYA :

Tak best sgt pun citer ni. Bleh la. Pjg sgt pun yer gak

ZANA :

Tu la tu.. giler tragis. Sng beno seme mati. Heh

Yan said...

mula2 je cite ni cam bes kan...
masuk pertengahan dah tak bes..
ending wlupun tak bes jugak.. tp ske.. pasal depa tak kawin huhuu...

Cik Anita said...

habis dah akhirnyaaaa... Nita tak tengok langsung! ceidh sungguh rumah tak dapat tv3. haha.

layan tv9 je...

ch@ said...

lor, mati kena bunuh cam tu je? senang btl matikan watak. hahaaa.