Thursday, September 8, 2011

~Pasal Photobook Deal Again : MAD~

Ha..ada deal menawan kalbu lagi.
Aku ni da giler photobook nih.
Retu da amik 2 dari Groupon.
Ni tgk kat MAD plak.
Cam bes!
Oh no!
Walo kedai dia nun di Kedah sana. Tp ada free delivery oh.
RM78 je kan. Hardcover plak tu.
Tp udah udah la tu. Nak taruk gmbr apa lagi? (gambar raya??)
Tp sker.
Hihi.

Seriyes sng org nak buat gmbr kawen skang. Upah org amik gmbr or suh je sedara2 yg pandai amik gmbr, lps tu beli je deal2 ni. Sng dan seronok sgt sbb kita bleh pilih apa gmbr kita nak masukkan, kita design kan. Tkde la smpai ribu riban utk gmbr je. Cam aku dulu la tu. Sbb time tu photobook baru nk berkembang. Kak sgt photobook kan. Huhu. Kalo la ada masa tu camni, lagi melambak la kot album photobook. (",)

9 comments:

ZaNa aDieyZa said...

wah, akk dah mula buat koleksi photobook eh.. syok!!!!

selitkan gambar zana sekali boleh?? hahahaha..

cikbedahlaser said...

yg beli hari tu dh dapat eh???
nak tgk hasil

Cik Anita said...

errmmm..

Nita kan sebenarnya macam tak reti and kurang paham dengan milkdeal ni.:P

Senang eh beli kat sini? then harga dia memang jauh beza murah ke camne?

eKa said...

terima kasih kekda kerana mengenalkan eka pada photobook...tak buat2 lg kekda...mentang tarikh tutup thn dpn...yg photobook eka tu leh pilih mana2 saiz kan

eKa said...

terima kasih kekda kerana mengenalkan eka pada photobook...tak buat2 lg kekda...mentang tarikh tutup thn dpn...yg photobook eka tu leh pilih mana2 saiz kan

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Akak mmg sker photobook ni. Retu kawen pun akak buat photobook. Kut ada anak nati lagi la kan. HIhi.

Bleh selit gmbr Zana, tp kita ber photoshoot la. masuk PBook kena amik gambo leklok..hihi :D

PUANSTOBERI said...

CBL :

Blumm.... puasa retu mcm takde idea nak buat plak.

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Once u da ter jebak beli ngan deal2 ni seme nati u da ter suka. Hihi.

Sng je beli. Memacam akak dah beli kat sini. Tgk menda gak la. Kadang mcm servis tu, takut rega yg dia bagi deal kononnya murah tp sebenarnya tu mmg rega dia.
Tp mcm hotel ke,kedai makan ke photobook ni rasanya mmg murah la.

PUANSTOBERI said...

EKA :

Kalo yg groupon tu ari, kena amik saiz dia bagi tu je. nati kalo amik saiz lain kena top up lak. tp apa2 call je kedai dia tu.
Akak yg tu mmg tak buat lagi sbb nak reserve utk cuti2 @HK nati. hihi.

Akak tgh wat yg due dia Okt ni. :)