Wednesday, September 14, 2011

~Pasal Deal : Spa Plak~

Rehat sebentar dari course.
Btul lah sapa komen tu. Bkn kurang stress. Tmbh lagi stress rupanya. Hampagas tul.
Tak nak masuk lagi bleh?
Tp esuk penceramah adalah bes. Dan pegi je lah.
Oke lupakan pasal course stress tu. Mari kita citer pasal lain pula.

Baca entry Syana pasal dia gi spa tu.
Trus terpengaruh. Haha.

Mmg lama da nak beli deal yg ada spa2 ni. Yg bleh rileks2, buat manicure, pedicure. Tp tak ter beli. One thing, pasal salunyer deal tu kat area belah2 Damansara sanun, which aku mmg fail la kan. Lps tu plak masa dia lama. Kut asben ku antar mana lak dia nak transit kang. Ada yg ter tido2 menunggu kang. (lps tu ada si polan kata lagi ku control laki. Heh!)

Jadi penyelesaiannya adalah - ku pengaruh pula adik2 unit aku ni. Hihi. Pegi dgn meke, dan meke pun buat skali. Kan mudah. Hihi.

Memula tgk yg ni -

Mcm bes kan. RM68 utk 120minit dan dpt :
  • Full Body Relaxing Massage

  • Full Body Detoxifying Scrub

  • Full Body Mask

  • Infrared Detox Sauna

Lps tu tgk plak yg ni -

Lagi murah.
RM39 utk 135 minit dapat :
  • Facial Lifting

  • Sauna

  • Body Massage

  • Body Scrub

  • Foot Spa

Jadi kami pilih yg RM39 je lah.
Tempoh redeem pun lama. Smpai bln 12 sok. Lps befday n anniversary aku pun.
Tpt pun senang nak gi. Dkt Taman Permata sana.

Oh. Sapa nak tgk deal ni, bleh klik ke sini - Milk A Deal Spa

Che Bedah, meh la kita pegi sesama ber spa spa an ni. Amik yg mcm akak nyer ni. Hidden cost mungkin tader, tp kut dia nak pengaruh kita utk pegi lagi mungkin ada. Hihi. Ayuh..jum..manjakani kan diri anda :))

17 comments:

ch@ said...

ajak la mereka2 yg berkerja kampung kekDa, mesti dorg teruja. dorg pun byk duit pe, simpan duit bwh bntl. hihiii. kita spa kat rmh je, abi tlg urut. kuikuikui.

~LeeyanaRadhi~ said...

kekdA...daku suda terpengaruh ni...aiyokkkk....cmno? hahhaha

cikbedahlaser said...

alooo akak amik yg tmn permata ke?? saya rasa nk amik yg hartamas nye... ingt nk g masa bday sarip.. eceli nk belikan utk die.. ekekekeke laki ai nak berspa2??? aahahhahahaa
abg2 opis ni pon berminat nk beli..
sy pon nk beli yg rm39 tu.. sbb die ade utk kapel... akak belikan la utk incik lan... ok x? leh urut2 kapel2..

Luv said...

da... nak join jgk leh x.. nak2... tp xpande nak bli

ChentaHati said...

lama dah teringin nak beli MAD ni tapi idak terbeli2 pun. memanjang tak yakin... eh, awak beli ok ek? rasa mcm nak beli jugak ni...

syanasaid said...

muhahahaaa
berjaya gk pengaruh org
:-)

selamat berSPA

syanasaid said...

muhahahaaa
berjaya gk pengaruh org
:-)

selamat berSPA

Cik Anita said...

alah. macam nak lah. nak ikut Kak Reen bulih? hihihi

PUANSTOBERI said...

CHA :
Kenapa misti yg keja kampung?? Hihi.
Owh. Deal ni tak perlu byk duit sbb nyer mampu milik je ni. Hihi

PUANSTOBERI said...

LEEYANA :
Hihi. Jadi, apa lagi. Marilah kita ke spa beramai2. :)

PUANSTOBERI said...

CBL :
Akak ada gak terpikir nak gi time anniversary kami,tp..namo lah ai nak bagi tangan2 lembut tu memijat mijat suami ai. Ptt nyer ai yg bagi pijatan tu di hari anniversarynyer.
Maka, beli utk diri sendiri sudehh.. Hihikkss :D

PUANSTOBERI said...

LUV :

Jom lah.
Register then beli je.
Bleh guna CC or Maybank kad. :)

PUANSTOBERI said...

CH :

Setakat ni oke je. Takde apa masalah. Seme oke. Jom la beli.. Hihi :D

PUANSTOBERI said...

SYANA
Miahahaa. Tu la tu. Baca entry ko, trus aku paksa adik2 unit aku ikut skali. hihi.. :D

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Bleh je..jom lah. Akak pegi dgn kawan2 pompuan je ni :))

asdina said...

nak itottttt......

PUANSTOBERI said...

ASDINA :
Uik..siapakah anda ini?? eceh. wat wat tnya kan.

Ate Kak As... jum la pegi. Beli lekaih kupon tu, bleh kita pegi sesama :D