Wednesday, September 21, 2011

~Wordless Wednesday 21092011 : Part 1~

Mode : Tgh mem familiarkan seme laluan ini. Hoho.

21 comments:

Anum said...

wow
nie betul2 kena hafal nie sis

Teratak Hami said...

Hafal, jgn tak hafal ... wajib tahu mana stesen untuk shopping !!!

fazrulnoor said...

simpan satu dalam beg je :) bole..hahaha

eyza said...

Kak Reen..wau...bestnya nak gi melancong jauh2 ni... hafal jangan tak hafal.. :)

eKa said...

semoga tuhan permudahkan perjalanan akak n en somi... :)

Cik Anita said...

memula memang lah hafal. kang lelama petik jari je ingat semuaaa..

wahida said...

tak pe...lama2 expert la tu...


salam kenal..terus follow sini...

nabila faryzza said...

mesti kena simpan satu ni. kalau sesat kang, senang . hehe

♥ ROS ♥ said...

Wah jenuh kak nk mghafal tuh..hihihi..CUba yer..hahahha

PUANSTOBERI said...

ANUM :

familiar kan je ni..nak hapal tak mampu ahkak. Hihiks

PUANSTOBERI said...

TH :

Itu suda semestinya.. keh.. nati nak up gambo goggle map dia lak. Waakkaka :D

PUANSTOBERI said...

FAZRUL NOOR :

Itu mmg ada, tp kena gak familiarkan dulu, kang tercangak bangak cam rusa masuk bando. Huhu :D

PUANSTOBERI said...

EYZA :

Eh. Tak la jauh nau. Hihi. familiarkan je. Hapal kalo, pitammm... Hihi

PUANSTOBERI said...

EKA :

Insyaallah...giler ah rasanya buat keja camni, tp bes jugak. Excited lebih. hahaha

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Oh. Akak bkn duk situ 2,3 thn. Tk perlu kut nak petik jari je. Agagagaga :D

PUANSTOBERI said...

Wahida :

Salam kenal. Thanks follow :)

PUANSTOBERI said...

NABILA :

Bkn 1 je simpan. Ada 2 dah ni. Mungkin akan di print kan lagi. Simpan setiap poket beg. Huhu :D

PUANSTOBERI said...

ROS :

Familiar kan je. Nak hapal pitam kang. Huhuhu.

eda_ej said...

kalau tak hafal pon tak pe, boleh simpan dalam beg.. jangan tertinggal suda.. menggagau kang.. =D

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

cikbedahlaser said...

hongkong tgu akuuuuuuuuuu.... hahah

sy nk ole2 dr HK...