Wednesday, September 7, 2011

~Wordless Wednesday : Menghitung Hari (Part 1)~

kredit : here

Kredit : here
Kredit : here
Menghitung Hari. Detik Demi Detik. Lebih Sebulan Lagi. Aww. Tak Sabar. Aww.

12 comments:

♥cikmOt♥ said...

whh...jalan ke hongkonng ke ni...jeles jeles...ktia bilalah nak sampai sana ni...huwaa

Teratak Hami said...

Nak itot, bleh??

Nanti beli FM banyak2 & buat GA. Kalau tak pun beri semua FM tu kat akak .. hehe

Luv said...

best nye da pi oversea... nak kirim magnet freezer leh x?

POSH76 said...

bessnye

Daleela said...

Haaa.. sonoknya dapat p... nak ikutttt....

PUANSTOBERI said...

CIKMOT :

Tkpe, nati ada la rezeki tu nati :)

PUANSTOBERI said...

TERATAK HAMI :

Hihi. Insyaallah ada :)

PUANSTOBERI said...

LUV :

Hihi. jom la pegi skali :)

PUANSTOBERI said...

POSH76 :

:))

PUANSTOBERI said...

DALEELA :

Insyaallah..blum pegi lagi ni.. blum berapa bes la. hihi :D

eKa said...

ikooooooooooooot...janji ... eka dok senyap2 je dlm lugage...eka tak kacau hanimun kekda... :)


sume maklumat dah dpt ke...mtr punya route dar print belum.penting tu.sbb kekda backpakers kan...

PUANSTOBERI said...

EKA :

Itu nati pas akak abis puasa ni. Puasa ni lemau la. seme tak bleh buat. Akak rasa, akak ada poblem pada one of the hotel yg akak booked. Nak kena call la agaknya. Pitam la nak wat international call ni.. huhu :D