Wednesday, September 28, 2011

Kecamuk

  • Kecamuk napaknya masih belum kurang. Mode : menyampah dah.
  • Perlu rehatkan minda ni. Gi tepi pantai bes juga ne.
  • Tapi every weekend start dis week rasanya mmg tak bleh nak slot in dah.
  • Maka pepandai la tune minda ini.
  • Masa course stress retu, penceramah ada kata - cari punca stress (stressor) and then leave it or avoid from it - so, I'll try.
  • Mungkin da terlalu kurang membaca Qalamullah lps Ramadhan ni.
  • Dan mungkin jugak sbb PMS!

15 comments:

eKa said...

dadh kekda pulak berkecamuk...eka dah ok sket...smoga kekda tabah hadapi apa jenis masalah skali pun

CikPuan Fara said...

alahai kak.. fara pun moody je lately.. mungkin samalah sebab yg last tu.. PMS! uhuks... :(

pnsusu said...

tenang2,,,,,,pejam mata...bayangkan air yang membiru sambil dengar alunan bacaan al quran

pnsusu said...

tenang2,,,,,,pejam mata...bayangkan air yang membiru sambil dengar alunan bacaan al quran

ejaMaria said...

rilek la derr... tarik nafas dalam-dalam... weekend ni aku lepak tasik perdana... jom layan mata situ... ;p

ZaNa aDieyZa said...

kekda, stp masalah pasti ada jln penyelesaiannya kan.. so zana doakan kekda cepat dpt selesaikan mslh tu yer..

banyakkan bersabar & berdoa agar Allah permudahkan segalanya..

Miss Bam said...

baru semlm sy search pasal 'Cara Mengatasi Stress'..

Cik Anita said...

hurm.

kenapa eh Nita pun dalam mode kecamuk.

grrr

PUANSTOBERI said...

EKA :

Akak kecamuk sejak seminggu yg lepas. Apa kena tah. salahkan PMS je lah. Hahah

PUANSTOBERI said...

CPF :

Moody gak?? Musim la ni. hihi.
Oke, mari kita salahkan PMS.

PUANSTOBERI said...

PNSUSU :

Amboih hangg... smpai dua noo komen, bebtui nak bagi kak hang ni clear palotak noo.. hihi.

Oke..oke..thanks yunk *sambil gegas nak carik bantal, nak pejam mata*

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Alamak derr...every wiken smpai ai ada 'big holiday' tu, wiken ai da penuh..

Pffttt... tetiba rasa cam menteri besau lak, sebok nau. Huhu :D

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Oh, my adikku Zana, yg sgt concern. Kekda love you muah muah tau.

Poblem kekda ni kekda tatau apa poblem kekda smpai kecamuk camni. Haaaa.....

PUANSTOBERI said...

MISS BAM:

Jumpa tak? Da share kat blog?? nati ai dtg baca :))

PUANSTOBERI said...

ANITA :

KEcamuk gak???
Ha..mmg musim kecamuk la ujung2 bln September ni.
Mungkin nak masuk suku tahun ke4, jadi kita pun kecamuk.
Jum kecamuk ramai2. Hihi :D