Wednesday, September 14, 2011

~Pasal Course Menangani Streess~

Imej Google

Stress???
Kusut??

Oke. Mari kita gi Course Stress Management.
Aku sendiri yg merelakan utk memberi nama kpd bhgn Latihan utk masuk course ni.
Haha.
Sbb course camni sure best. Lagipun seswai la tatkala aku tgh duk stress org kata aku control laki ni kan (eh. Tak habis2 la plak. Lantak. Selagi menda tu bernanah dlm hotak haku nih, mmg aku nak tulis je. Geram tau)

Jadi, utk ari ni ngan esuk ai ada course yer.

Moga lps ni dpt menangani stress dgn baik yew. Huhu.

Bye!

19 comments:

ZaNa aDieyZa said...

lps ni leh kasi tips utk hilangkan stress k..

kak, xmolah fikir lagi pasal gurauan kasar tu.. takut nnti ganggu lak life akk.. akk kena ceria2 selalu.. xmo sedih2 la..

ejaMaria said...

weh... aku dah pernah pegi kursus ni... best mmg best... then aku pegi lagi kursus yg sama part 2... aku suke bila dia bagi latihan 'camna nak kurangkan stress'... best... klu ada lagi... aku nak pegi lagi... ;p

Cik Anita said...

selamat berkursus yee..

Bior stress tu hilang terusss~

:)

anitadiana said...

selamat berkursus reen...

-syira- said...

nnt boleh lar akak kongsi cmna nak tangani stress..sy tgah stress byk asiment.hehe..:)

Anum said...

bagus2...
lepas nie leh happy2

maszmadi said...

erm, pi kursus ni agak leh ilang stress ker, tambah stress yerk.. hehe

Yan said...

thank u dear.... hadiah dah sampai semalam.. nnti yan wat entri

eKa said...

smoga berjaya membuang stress yg ada

eKa said...

nak tambah...eka ada cadangan utk wat course khusus utk si mulut puaka jugak...baru hidup ini aman...kannnnnn

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Oke. Nati akak tepek di sini tips2 mengatasi stress yew. Hihi :D

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Sapa yg kasik ceramah tu Maria? Aku gi hok opis punya jer. Penceramah dari JPA - Bhgn Psikologi n esuk plak dari Kaunselor KPKK :))

PUANSTOBERI said...

NITA :

Penceramah kata, stress takkan bleh hilang :D

PUANSTOBERI said...

ANITADIANA :

Slmt..jgn tak slmt. Hik hik :D

PUANSTOBERI said...

SYIRA :

Buleh..nati akak share2 di sini apa akak dpt tu yer. Sesama kita menangani stress. Eceh!

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Hepi mmg sokmo hepi.
Stress..stress juga lah.

PUANSTOBERI said...

MASZMADI :

Tambah stress pun yer jugak

PUANSTOBERI said...

YAN :

Da sampai..?? Alhamdulillah..slmt pun :))

PUANSTOBERI said...

EKA :

Org camtu tak perlu course da. dah jadi buluh pun kan, kang patah lak kalo dilentur2. hoho :D