Thursday, September 22, 2011

~Pasal Menunggu Hari~

Wah. Secara kebetulan ramai lak kenalan blogger aku menunggu hari.
Rata-rata bukan anak pertama.
Kebanyakannya anak kedua, tp ada yg ketiga.
Alhamdulillah, murah rezeki mereka kan :)
Rata-rata meke juga walo bkn anak pertama, meke tetap berdebar2.

Kredit : google

Walo jauh di sudut hati aku ni sayu rasanya sbb hingga kini aku masih takde peluang nak rasa debaran2 tu, aku tetapkan doakan yang terbaik utk adik-adikku ini.

Cha : Umi Journal
Eda_Ej : Once Upon A Time
Kina : Mama Adam
Eima : My Sweet Life
Cik Mot : HNI

Insyaallah, semenya akan selamat melahirkan baby yang sihat, cantik dan comel.

14 comments:

ZaNa aDieyZa said...

semoga ada rezeki untuk kita kak.. semalam ada 2 org kan geng TTC kita dah pregnant?

Anum said...

tahniah kepada semua

ch@ said...

terharunya kita, ada entry lagi. thanks kekDa, senantiasa doakan yg terbaik utk kekDa juga, jgn berhenti berusaha kak, kawan kita pun baru je preggy, cemburu juga katanya tapi hasil penantiannya berbaloi.

jgn berhenti berdoa ye kak. just follow the flow. insyaALLAH, ALLAH tahu yg terbaik buat umatnya. cheers kekDa. kita masukkan kekDa dalam bloglist kita :D

myfara FLK said...

akak kadang2 hati mai tersentuh bila tau ada org pragnent..tp kena redha..senyum je lah nak ubat hati nie..

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Akak tau sorang je - Hikari. Sapa lagi sorang??

ANUM :

:)

CHA :

Doa seiring dgn usaha ni. Moga ada la rezekinya :))

MYFARA :
ITu yg terbaik. Blum masa utk kita lagi kan :))

Teratak Hami said...

Tak lama lagi insyaAllah rezeki awak pulak :-) Doa, doa, doa ...

Hidayah said...

Tahniah yang pregnant dan menunggu hari dah..
Tuan tanah yang penting Usaha Jangan Putus ye..seiring Doa skali...
ramai yang mendoakan ni..
Ada hikmahnya tu..

cikbedahlaser said...

tahniah utk smua.. n smoga kekal sht ibu n anak..

utk kak ida n kwn2.. good luck... ganbate.... insyaallah ade sinar itu nanti

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

huk..huk..huk..terhari kina kek da!

terima kasih sekali lagi kerana bg kina semangat dan doa kek da amat kina hargai.

utk kek da..kina doakan agar cepat menimang cahaya mata.ada tu rezeki satu hari nanti. percayalah.ALLLAH dah aturkan kehidupan kita kek da. sabar yew...JGN BERHENTI BERHARAP dan BERDOA!

ejaMaria said...

debaran tu tetap sama PuanStoberi... tak kira la berapa kali kita nak beranak... sbb tu klu mati ketika beranak dikira bagaikan syahid juga...

satu hari nnt InsyaAllah nko akan rasa jugak... semoga masa tu suami dan keluarga sentiasa ada di sisi... Amin

Cik Anita said...

Wah..

menumpang bahagia jugaklah! Last week kakak ANita baru lepas bersalin. Tambah lah sorang lagi anak buah!

:)

Nana said...

kak..saya doakan utk akk
insyallah 1 ari nanti akk akn dapat rasa debaran itu juga

ch@ said...

bila berusaha, berdoa, beertawakal, ALLAH akan beri rezeki buat akak. Sama-sama kita k. Love u.

mekchu said...

kita batch seterusnya ok...