Friday, September 30, 2011

Miserable Certificate

Aku tengok2 mcm eh, ramai nya jiwa kacau/kecamuk/serabut/takde mood skang.
Mcm musim plak.
Haha.


Maka, utk sapa2 serabut2 tu.
Nah amik certificate nih.


Kredit : Here


p/s : Eh. Cam byk je balik entry kat blog ni. Tak serabut dah la kot aku ni. (T_____T)
p/s2 : Kadang kawan 'alam maya' lebih concern dari kawan 'alam realiti' yer. Hurmmm. Kena sayang kawan 'alam maya' lebih la napaknya camni. Huhu.

12 comments:

ZaNa aDieyZa said...

kekda sayang zana lebih x? sbb akk pernah jumpa zana (realiti) & kita selalu jer komen dlm fb & blog (alam maya).. so kekda sayang zana mcmne? huhuhuhuhu..

kekda, xmo la serabut.. nanti xde orang nak up entry best2 tau.. kekda selalu up entry best2.. lain la blog zana tu, entry biasa2 jer..

dah, xmo serabut k.. tp apapun, jawab soalan zana kat ats tu.. kekda syg zana lebih ke x? hihihihi..

CikPuan Fara said...

wah kekda cam fara lah.. sama rasa yg kwn2 "alam maya" lebih concern ^^

ejaMaria said...

hahaha... aku tak serabut / jiwa kacau... takmo amik award nih... ;p

AdiaLuze said...

Saya juga sedang mengalami saat2 miserable di tempat keje nih ..

Tunggu kena 'bantai' je ngan Bos, terus cabut 24jam .. Ahakss

Irtiyah said...

Salam..

Janganlah serabut...
Be happy... :-)

kekucingkatz said...

aku pun geng serabut....lepas raya lagi serabut hidup aku.....muka aku habis keluar jerawat...aku syak sbb terlampau stress ngan letih...terapi paling best...jumpa family ngan kengkawan...

PUANSTOBERI said...

ZANA :

suda di jawab secara xclusif kat SMS lagi kan. Miahaha :D

PUANSTOBERI said...

CPF :

Mungkin sbb derang tau luahan hati kita kan :)

PUANSTOBERI said...

EJAMARIA :

Haha. Sok2, kalo jiwa kaco sila amik yer. (T___T)

PUANSTOBERI said...

ADIALUZE :

Serabut gak?? Musim la ni... (T__T)

PUANSTOBERI said...

IRTIYAH :

Tgh serabut pasal tatau apa yg diserabutkan.
Serabut..serabut... (T__T)

PUANSTOBERI said...

KEKUCINGKATZ :

sahih la musim serabut nih. Hihi