Wednesday, June 6, 2012

Selamat Dihantar


Menggigil nak click tu.
Dah selamat. Leklok je lagi 2 ari baru hegeh2 nak hantar. Giler nak pecah otak nak karang 4 essay in BI (entry requirement).
Tunggu je lah. Ada rezeki, ada lah.
Bila baca balik essay tu, mmg 'suck' giler kot.
Trok nya English haku.
Oh My Englishhh...
Budak uitm BI trok camtu. Oh. Memalukan. Padahal dulu masa dip, masa degree siap presentation, assigment, dan seme2 lah in English. Tu jawab exam cam jawab dlm BM je boleh jawab berkajang-kajang. Skang??
Aku rasa kalo tak dpt pun sure sbb essay tu.
Apa pun, redha dan tawakal sahaja. Moga ada rezeki lah nak jadi student.

Skang ni ada satu menda lagi nak submit. Tu kena melalui jabatan plak.
Yg tu pun konsep dia redha dan tawakal juga ya.

*nampaknya 2012 ni boleh dikatakan tahun meningkatkan taraf hidup juga ya. Kata orang tu ada 'ong' la. Alhamdulillah. Sbb tu kuar entry pintu tertutup, pintu terbuka pagi tadi :)

8 comments:

Sue-Rya Qistina said...

all the best kekda!
insyaAllah..semoga ada rezeki :)

(skang ni klau soh saya tulis essay dlm BI, confirm terketaq nak nulih ape..ahahahha!)

Anum said...

x pe yang penting usaha

::EIDA:: said...

Semoga ada rezeki kekda! ~~

eMMe said...

Ieda, gud luck! ade luck jadi student balik la yea...

Zana Adieyza said...

insyaAllah ada rezeki utk kekda..

Nana Aris said...

All the best kekda..semoga ada rezeki and dipermudahkan semuanya =)

Che Sue said...

insyaallah ada dpt tu..aku doakan ko berjaya dapat! dah lama impian ko nk sambung ni..think positif!

ekinashikin said...

selamat sumer
semoga menjadi pelajar cemerlang ye sis!
*eh skema nya ayat*