Thursday, June 21, 2012

Edisi Farewell Party

Farewell la sgt.
Haha.
Dan party la sgt kan.

Ngeee.

Tetiba ada farewell. Bkn je utk aku, ada ramai. 6 orang semenya. Ramai. Yg 4 lagi tu, sokay la dikirakan farewell sbb derang tukar bahagian. Gi bahagian lain dan cawangan lain.
Yang lagi 2 orang ni (aku ngan sorang lagi officer lelaki ni), tukar unit ja. Nak lagi bes kata orang tu tukar meja ja. Haha. Aku g tpt dia, dia g tpt aku. Bahagian tetap sama. (T___T)
Buat awal sbb ada dorang effective 15 Jun transfer nya. Maka, disekalikan lah.
Eh. Skali kena bagi ucapan plak. Member kat instagram kata "cam berdebat" Haha. Tetiba kan.
Mak nebes uolss.. hahaa. Seme tu pun geng2 yg kena transfer .
Hihi.
Tp takpe lah. Dah namanya dpt surat transfer kan..... di-farewell kan jugak lah.
Dan dpt adiah jugak lah.

Pen siap ada engrave nama lagi uols.  Hihi.
Kat FB n Instagram aku tayang la pen tu.
Sini takyah dah la.. poyo sgt kang. Hihi
Hihi.
Lps tu apa lagi. Acara makan makan lah.

Thanks BKP sudi wat majlis utk kami..
*nak last2 sok baru wat special entry utk adik2 unit aku ya.... 1 week to go.. hurmm.... memacam perasaan ada.. bercampur baur.

Lagi cerita di blog Bhgn kami : BKP

20 comments:

Nory Zoulkefle said...

wahh pen mahal tu....

Zana Adieyza said...

untungnya dapat parker! siap ukir nama tu.. syokkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Sue-Rya Qistina said...

kak ku pegi unit promosi kan? yg best acara makan2 tu..hehehe

Anum said...

wow dpt adiah mahal nie

Masya said...

kekdaa yg berdiri tu ke... tudung bawal baru cantikkkk... haihh nak rembat jugaklah.. x menahan ramai dah pakai.. lagi² yg berton² yg berberlian²....

Nad @ MamaZN said...

oo, patut la tgk kt fb kekda comey noo...rupenye ade farewell ek..

Chekgu Azrine said...

Hadiah best tuh..klu saje2 nk beli xla kot..huhu..tahniah ye anyway..

eKa said...

fuiyoooo parker tu... sapa nak bg eka ni...kalu beli sendiri, eka mampu kilometriko jer

Nana Aris said...

acik nampak tudung mak tu je uollss..cantik kaler pepel..hehe

cikbedahlaser said...

good luck tpt baru....

PUANSTOBERI said...

NORY :
Haaa... dpt adiah oke la.. kalo beli, ntah bila nak beli. huhu

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Huhu... mujo derang bagi jugak kan..kihihiii

PUANSTOBERI said...

SUE :
Bes..bes.. :)

Yerp..kak ku g promosi

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Tu la..smpai sayang nak guna :)

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Yerp...akak la tu... yer, sila beli. Jgn lupa..beli yg ada tag AJ. Murah dan berkualiti. eh. ter iklan. huhu

PUANSTOBERI said...

NAD :
Haha. Tp tu dah ptg..da tak comey dah.. hiksss

PUANSTOBERI said...

AZRINE :
A ah..kalo sesaja nak beli mmg tak la kan.. mungkin bleh guna tpt baru sbb banyak sign2. hahahah

PUANSTOBERI said...

EKA :
Oke la kilometrico, akak ni guna yg ofis bagi ja.. hahaha

PUANSTOBERI said...

NANA ARIS :
Haha. Harus la uols.. apa2 pun harus pepel :P

PUANSTOBERI said...

CBL :
Thank u dear :)