Monday, June 25, 2012

Iklan Merah Di Kebun Stoberi

Salu tau dapat iklan merah.
Retu hotlink.

Skang ada CIMB,
ngan CocaCola plak.


Sesuai. Mak sokak nokss...

Haha. Iklan singgah kejap tu.
Bukan BE agaknya.
Tah. Dah lama kot aku tak check BE ke ME ke apa seme tu.
Lantak kan situ. Ada adalah, takde pun tidak mengapalah :)

9 comments:

Sue-Rya Qistina said...

saya jarang giler check BE tu. 3-4 bln skali kot check..hehehehe

Chekgu Azrine said...

Cek sminggu skli..hehe

Liza said...

Liza pun dh surut BE.. Blog pun makin sepi jer.. :(

mekchu said...

kalau oren, iklan apa erk??

eKa said...

eka lagi tak tau menatang apa tu kekda. mula2 bloging dulu pun eka tak tau leh jana blog. niat hati nak wat diari online jer pun... so tak kisah sgt la...hehhe

PUANSTOBERI said...

SUE :
Bia dok dendiam kat situ. tk tgk.. skali dah leh cash out.. awww.. :P


AZRINE :
Wahh... hikhik.. misti kencang ni BE.


LIZA :
Tkpe.. nati ada lah BE tu :)

PUANSTOBERI said...

MEKCHU :

Umobile.. skang ni pun tgh ada iklan dia. Hihiwww..


EKA :

Tu la tu.. ada, ada lah. Takde pun takpe.. :)

Masya said...

BE tak pernah nak singgah di blog saya tu... malas nak nengok dah huhuhuhu....

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Ada kot tu..jgn tgk salu..tgk kadang2 je..tau2 dah buleh cash. hihi