Tuesday, June 5, 2012

Nak, TakNak, Nak, Taknak : Pbook Lagi

Aku dengan mendalah ni mmg 'kalah' lah.
Giler murah lak deal kali ni.
Cena nihhh..?? Cenaaa??





Alaaaa...... mmg geram. Tp usah turut rasa lah sgt.
Nak buh gmbr apa. Mmg ada tempat nak g bulan Julai ni. In fact mmg dah pre-booked with deposit pun. Tapi, tak buleh nak cakap apa2. Rasa cam ada yg kena burnt RM100 neh... adoi *tepuk dahi*

Bes kan album ni. Bleh tgk deal Groupon sanun.

16 comments:

Nory Zoulkefle said...

ade tgk gak td, rase nk beli lah, tp x reti nk create...hihi..

Nory Zoulkefle said...

ade tgk gak td, rase nk beli lah, tp x reti nk create...hihi..

Cik Anita said...

hihihi.. so? beli jangan x beli.. :P

Anum said...

jom2

Phat said...

beli je kak beli jgn x beli hehe

Carmello said...

Kenapa pula nak kena burnt ni kak reen. Hee. =) Macam best tengok album ni. Sekali sekala nak try gak beli groupon yang ni.

::EIDA:: said...

*tahan diri sendiri ni* hihihi

Nad @ MamaZN said...

sya teringin nak beli..tp...sabo, sabo, huhu!

Zana Adieyza said...

waduh2, tergoda sungguh!

Sue-Rya Qistina said...

saya sgt minat! tapi x pernah terbeli natang ni..hehehe..msh menahan nafsu nafsi lagi..kihkih

puankecikbesar said...

hahaha sama la kita.. kita pun mmg teringin sgt nak beli..nak, tak nak, nak, tak nak.. emmmmmmm....

PUANSTOBERI said...

NORY :
Sng je nak create..dia ada sware dia :)

CIKANITA :
Tak beli. Nafsu terkawal. Ahaks!

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Beli kah?

PHAT :
Tak beli. Nafsu terkawal. Haha

PUANSTOBERI said...

CARMELLO :
OH. Mungkin tak kena burnt. Hihi.


EIDA :
Tahannn..akak berjaya. Hihi

PUANSTOBERI said...

NAD MAMAZN :
Siler le beli. Hihi

ZANA :
Tergoda kan.murah lak tu. Hissskkk..

PUANSTOBERI said...

SUE :
Uih...tabah yer boleh bertahan. Akak kalo dah minat.. apapuntakbley


PUANKECIKBESAR :
Nak la..nak la...