Friday, June 22, 2012

My Syiling Machine : AEON (jusco)

kredit : Here
Tgk kat FB Aeon tadik.
Korang penah guna tak?
Takyah dah kita tukar syiling kat bank.
Tukar kat sini je. Dpt voucher.
Bagus.
Nati aku nak bawak siling aku. Tp tabung tak penuh lagi pulak.
Teheheeee...

Dari FB derang katanya mesin ni ada kat :
- AEON Taman Maluri
- AEON Cheras Selatan
- AEON Bandar Utama.

*byk entry ini ari sbb aku tak balik rumah lunch ni. Lepak ofis ja. Huhu. Tak pat tido. Huhu.

6 comments:

Nory Zoulkefle said...

wahh senang lah nk tukar syiling pasni...haritu 2 bank husband pergi, dua2 xnak terima syiling...ingatkan syiling dah x laku kat bank...last2 kitorg tukar kat kedai mamak je..hehe...pasni bolehlah tkar kat machine ni..thanks kekda for the info..=)

Chekgu Azrine said...

ada tabung..banyak ga la syiling..bolehla guna ek

::EIDA:: said...

Ada ada kat umah ida ni ha... Masuk syiling pastu dapat voucher JJ.. Manyak syok!! Kumpul voucher shoping buat raya nanti... Ida pernah buat kat umah ida ni ha.. AEON Cheras Selatan... =)

ekinashikin said...

patut la mcm x pernah tau..huhu..rupanya kat jb x de lagik..hehehee

Masya said...

wahhh hebatnya.. kat sini takde lagi lah huhuhuhuhuhuhuhu

PUANSTOBERI said...

NORY :
Akak retu tukar kat bank. Oke lak dia nak. Cuma kena masuk trus ke akaun kita.


AZRINE :
Boleh..nati kita pi masukkan yer. hihi


EIDA :
Oh. Eida da buat ek?? Akak blum penah lagi.


EKIN :
Yerp..baru 2 Aeon ni yg ada. :)


MASYA :
SIla berkunjung ke AEON KL. Hihi :)