Thursday, June 28, 2012

Edisi Pindah Randah

Seme pun jumpa, seme pun tanya.
Bila nak pindah?

Lps tu aku macam blur2. Derang ni tanya pindah office [dibaca : pindah unit] atau pindah rumah?. Eh. Mana derang tau aku nak pindah rumah [pembaca blog je yg tau. Haha].

Takat ni masih lum packing apa apa. Kemas pun belum.
Yg sudah cuma Nota Serahan Tugas.
Tapi itu pun belum di compile lengkap.

Kalo boleh nak buat sebaik mungkin, maklumat semua ada dlm tu, beserta skali data akaun, fail meja, lengkap seme dibinding supaya yg menerimanya nanti tak la kalut. Aku harap ianya juga vice versa. Kut tak aku plak pitam kang. Huh.
Google
1 Julai (err.. I mean 2 Julai lah).
Tempat baru. Environment tak berapa nak baru. Huhu.
Kena dtg hari minggu ni utk kemas-kemas. Kang ada yg dihalau secara hormat kang sbb tak kosongkan bilik. Haha.
credit : here
Juga pun tak lama lagi Insyaallah, pindah rumah plak.
Tempat baru. Environment pun baru.
kredit : Here
Alhamdulillah. Byk yg 'shift' tahun ni.
Moga ada rezeki nak shift title dari berdua ke bertiga plak kan. :)
kredit : here

20 comments:

Sue-Rya Qistina said...

amin..insyaAllah akan ada rezeki nanti :)

::EIDA:: said...

Ida aminkan yang shift tittle bawah sekali tu... heeeee~

Bitt (doubleIS) said...

selamat berkemas :)

Masya said...

insyaallah dr title puan ke title ibu hihihihi....

segala yg diaturkan itu pasti ade hikmahnya yg indah...

♥ ROS ♥ said...

Wah berkemas la lpas ni... :) insyaallah ade title tu nnt :) aminn...

anie said...

insyallah...
sonoknye nak berpindah2 dah....anie xtau bila lagi...huhuu

Carmello said...

Insyaallah Kak Reen.. Semoga apa yg dihajat tercapai..

Zana Adieyza said...

wlaupun just pindah unit, tp tetap ada perubahan.. mood pun bertukar la cikit.. hihihi..

insyaAllah impian kekda utk tukar title ber2 kepada ber3 akan dipermudahkan Allah hendaknya..

Nana Aris said...

amin, insyaAllah rezeki nak ber3 tu pasti ada =)

mekchu said...

sure ke fail meja tu yg updated? hihihi... maklumlah tgh odit isms katanyaaa... fail meja mmg kantoi...

PUANSTOBERI said...

SUE :
Insyaallah..kan.. maceh.. :)

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Thanks darl :)

PUANSTOBERI said...

BITT :
Slamattt... hikhik :)

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Yer, btul tu :)
Thanks

PUANSTOBERI said...

ROS :
Kemass...jgn tak kemas :)

PUANSTOBERI said...

ANIE :
Dia cam musim la..dpt pindah..pindah je jadinya

PUANSTOBERI said...

CARMELLO :
Thanks Darl :)

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Hikhik. Insyaallah la.. hikhik

PUANSTOBERI said...

NANA :
Insyaallah :)

PUANSTOBERI said...

MEKCHU :
Update :)
Kami buat ISO, ada buat odit ISO, jadi FM sentiasa update :)
Insyaallah..