Saturday, June 9, 2012

Air Buah RM3.80?


Tanjat gegirl tau....
Ayo buah (tembikai) smpai RM3.80. Apa kes?
Kalo gelas beso paham sesgt la.
Tp gelas hok kuruih tu.
Plak tu bila disedut, ais je hampir penuh dlm gelas.

Satu lagi tak puas ati - set nasi impit ngan timun n bawang - RM2.
Nasi impit 8 ketoi -halus2 n timun ada la 2,3 hiris. Bawang.. maleh nak cakap lah.

Adoi. Takpe lah.
Kalo tokei kedai tu kaya cepat, Alhamdulillah je lah utk beliau...

12 comments:

pnsusu said...

mahal sgt tue...,,ishhh ishhh

Carmello said...

mak aaaiiiihhh.. Kedai mana yang cekik darah tuh Kak Reen????

Mar said...

Saya selalu mkn sate kat dpn menara celcom jln semarak, kat pulau kecik dpn tu. Memang puas hati.

Yan said...

mee rebus rm12??? sungguh memeranjatkan

PUANSTOBERI said...

PNSUSU :
Melampau.. mmg pangkah la pas ni.

CARMELLO :
Kedai area TTqwangsa.

MAR :
O Mulia?? akak tak penah makan situ walo dkt secoet ngan umah. Susah paking, tp takpe.. nati mau try gak.


YAN :
Hihi. RM12 tu utk 2 pinggan. Satu pinggan RM6. Tp agak kemahalan gak la sbb mi nya sket je.

Masya said...

mahal jugak mee rebus tu yer.. macam makan mee udang pulak...

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Mahal la tuh .. Standard pun RM2.50 je kot ... Kat mana ni sis ? Leh la dielakkan dari kami memasukinya .. Theheheee

Zana Adieyza said...

mahaiiiiiiiiii sungguh!

Sue-Rya Qistina said...

ape nama kedai ni kak?giler mahal harga makanan kt situ. sate tu, RM1 seketul! makan kt satay kajang lagi murah RM0.70 je, set nasi impit RM1.50 je penuh pinggan. cekik darah betul! dah, jgn pegi lg kedai yg cekik darah cenggini. amik kesempatan!

Suwaibah YS said...

kak ni satay station ke?? heee
sbb saya pnah buat entry pasal satay station..banned pasal airnya jgak..mahal bebenor...

http://suebaharuddin.blogspot.com/2011/08/satay-stationsaya-banned.html

tapi tak tau plak kalau kedai lain..sbb dia byk branch kan

dh wat aduan...first2 je dia layan.. pastu terus senyap jeee
hampeh

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Sini mmg takde mi lelain. Mi rebus je ada.. dan itu la rega nya. Hihi.


ADIALUZE :
Ada orang kat bawah ni komen dah pun nama kedainya.

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Kan??? Kalo restoran ber aircond bagai kita pun no wonder la.. ini tepi jalan je uolsss...


SUE :
Ada di komen orang bawah ni. Itu la kedai dia. Yerp. Kalo beli bungkus satey kajang tu, satu pack nasi impit panjang tu di kasiknya. At least, kalo RM2 pun, std dah beso mana kan. Pangkah!



SUWAIBAH :
Ini la gunanya kuasa kita sbg blogger.