Thursday, June 28, 2012

Edisi Groupon : Mani-Pedi

Lama tak bercerita pasal Groupon kan.
Duk sebuk hal mansion @ KSU je kan. 
Ahah. Pasni aku standkan mansion aku as KSU ja ya.
Itu mmg nama sebenar mansion (singkatannya saja lah).

Melihat deal ini


Serasa cam nak beli plak.
Semenjak menjak buat mani pedi kat Krabi dulu, rasa cam bes je buat mendalah ni.
Belai2 jari jemari yg tak berapa nak mulus.
Ada hand n foot massage juga.

Tapi.
Cam ada seriau sket lah. Kut terjadi cam potong rambut tu ari.
Tapi.

Ini Groupon kan.
Salah satu comp deal yg boleh dipercayai.

Hurm.
Pikir dulu lah.
Tak bley boros2 sgt skang ni.
Byk lagi yg penting.
Tapi 38hinggit je kan. 
Ngehngehngeh!

p/s : TTC Corner, jom beli.. leh kita pampered kan diri sesama. Girl's day out maybe. Hihihiwww... (",)

Sesapa mau ber manicure pedicure, sila lah ke link Groupon ini - Classic Mani-Pedi.
Ayuh, memanjakan diri kita. Lama ni, smpai 6 Oct leh redeem :)

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

kekda, bnyk yg menarik kt groupon, mydeal, milkadeal dan memcm deal lg. geram je tgk! huhuhu

Zana Adieyza said...

zana pernah 2 kali jer buat.. huhuhu.. mmg dah lama x ber mani dan pedicure ni.. katner ni kekda??

Halimaton Hanafee said...

penah buat pedi mani ni ms sebelum kawin.tu lah sekali je gaknye seumur hidup..haha..bleh lah jugak kalau nak try lg kan..promosi menarik je mcm.

PUANSTOBERI said...

SUE :
Mydeal pangkah sudahhh....

ZANA :
Ni kat E@CUrve.. jom la.


HALIMATON :
Jom..jomm....