Thursday, June 21, 2012

Edisi Cheesy Wedges KFC

kredit : Here
Lama dah kot aku tak makan Cheesy Wedges KFC ni.
Bukan takat Cheesy Wedges, dgn  KFC tu pun dah lama sgt aku tak jejak.

Kenapa?
Entah ek.

Aku rasa aku tak masuk sejak kes tumbuk tumbuk kat KFC tu. Ha, sejak tu la. Tp tidak la plak effect dari kes tu. Apa hal lak kan. Dulu time orang duk sibuk kata staff KFC pijak pijak ayam KFC tu pun aku tak heran. Tatappp la gak aku melantak hot n spicy tu.

Maka, sejak tu lah. KFC bkn pilihan saya aku.

Lama dah kan.
Dan aku makin addict ngan ayam spicy McDonald.
Eh. Original McDonald pun sodap gak.

Tapi..bila tgk gmbr cheesy wedges yg Hanis Zalikha post kat instagram beliau, trus aku cam rasa ala... nak la.. nak la.. bes nya.. .. meleleh ailiyo. 

Boleh la kot. Beli cheesy wedges ja. Ayam dun wan lah.
Masih addict ngan ayam McD.
Aku rasa lebih juicy ayam McD tu.
Can't resist. Hahaha.


Nak cari cheesy wedges..nak carik cheesy wedges... (",)

23 comments:

cikCha said...

alaaa tetibe baru teringat pon dah lama x mkn cheesy wedges kfc...uwaaa

cikCha said...

alaaa tetibe baru teringat pon dah lama x mkn cheesy wedges kfc...uwaaa

::EIDA:: said...

Buat sendiri je kekda.. Skrg kan dah ada jual chessy tu..... Tak silap ida, hani pernah beli on9....

Masya said...

sokong suke ayam mc d juga.. tp kt sorang jerlah.. amir dgn ayah suke ayam kfc juga huhuhuhu....

ape lg beli tapau jerlah cheese wedges tu mmg feberet juga...

Che Sue said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

Sue-Rya Qistina said...

pergghhh..meleleh! dh lame jugak x pekena kehefci.. :D

ibuhebat said...

kak ipar sy ada jual cheese powder tu.. mmg sedap, sebijik rasa cheesy wedges kfc tu

aLyNnZ said...

aduhhh..xbole tahan kecur ayak liuq..mmg feberet alynn kak..

Cik Anita said...

aishh..bukan kak Reen je yang mengidam cheesy wedges nih! Nita pun sedang teringin..padahal baru je makan..huhu

Zana Adieyza said...

ayam goreng McD sedapppppp & pedassssssss...

tp kalau bab ayam ni, mmg adiey lebih suka KFC.. zana lak x kisah.. tp kitaorang skrg ni dah macam nak mulalanggar pantang.. dulu 2 bulan sekali makan fast food, now macam sebulan sekali pulak.. adoyaiiiiii..

cikbedahlaser said...

aritu jnji dgn suami x mo makan fast food.. tp terlepas gak...dia la yg bawak tp nye...
gi KFC.. mamat tu kureng mekdi.. die KFC je.. try ayam yg baru tu.. sedap ar... heeheh sekian

kekucingkatz said...

Aku semua makan...tingin ayam McD aku beli...tingin ayam KFC aku beli...tingin ayam Popeyes beli...skang takde pebret dah...dia mengikut selera keinginan...hehehe!!.. kadang2 teringin ayam goreng ayamas.... semua aku teringin..mmg jenuh...

PUANSTOBERI said...

CIKCHA :
Sila mampir ke KFC berhampiran. Huhu

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Ada tu ari akak ipar akak tag ke akak. kang beli tak abis plak.. letak dlm petiais, pehtu buang.. huhu

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Dulu akak tak sker ayam MCD, skang dah suka plak.

PUANSTOBERI said...

CHE SUE :
Upssss..... :P

PUANSTOBERI said...

SUE_RYA :

Mari lah kita ke KFC. huh u:D

PUANSTOBERI said...

IBU HEBAT :
Oh.. ada blog ke apa ke??

PUANSTOBERI said...

ALYNZZ :
Khennn?? Sedap oh... meleley ailiyo..

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :
Sedap kan..sbb tu ter ngidam ajer. hihiks

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Kan.. akak sker sbb dia lebih juicy gitu. brr.. sedappp...

PUANSTOBERI said...

CBL :
Sedap eh?? ramai pun bilang sedap. hikhik

PUANSTOBERI said...

KEKUCING :
Popeyes ayam dia cam kecik..tp rega cam mahal sket kan. eh. ke sama. skali je kut aku rasa makan situ. 1st dulu aku mkn kat Indon dulu. huhu :D