Thursday, May 31, 2012

Tiket Ke Melaka Wonderland

Hi, (gedik lak tulis 'hai' sbg 'hi'. Hoho)

Saya ada 2 tiket ke Melaka Wonderland. Yang saya beli di Groupon bulan 4 ari tu. [ rujukan entry : Groupon Deal (Again) : Melaka Wonderland ] Lps tu saya macam malas nak pegi pulak. Sbb rasa penat. Kalo tak saya cadang nak gi Melaka on 16 Jun. Tp cam penat dah. Every weekend tak dpt nak rest. Sejak bulan Mei lagi. Penat dah nak jalan2. 
Sbb lps ni akan ada promosi kerja kahwin di ofis - start 21 Jun - 2 mggu - tak rest lah. Lps tu nak bergedik lagi ke tpt lain. Dan lps tu dah puasa. Asik berjalan saja kerjanya. Bila nak rest? 


Ada tak sesapa berkenan? Saya nak let go je. Harga voucher RM18 (satu tiket). Saya beli 2 tiket. Yang berharga RM36. Tp kira cincai saya bagi 2 tu RM35 sudah. Ini utk adult. Kalo nak bawak anak2 kena beli lah tiket di sana.

Tiket ni valid smpai 13 Julai 2012.

Kalo nak tgk rate sebenar leh masuk link Melaka Wonderland ni.
*Nak untung gi weekend sbb masuk RM30/adult.

So, kalo ada sesapa nak, do emel me yer - cikstoberi@gmail.com. Kalo bebtul nak, saya akan emel je voucher tu selepas bank-in/transfer duit. Print je voucher tu then masa nak pegi tunjuk je. Begitu.

If takde yg nak, mmg kena pegi gak la. Pegi balik hari sudah la. Penat. 
Ke nak overnite. Eh?? (T____T)

16 comments:

::EIDA:: said...

Kekda!! Ida nakkk... tapi voucher tu boleh tukar milik ke??

Zana Adieyza said...

eida nak ada... hahahaha.. jom la kita gie reramai.. pergi balik hari pun ok gak..xde lah penat sgt kot..

eida, kamu nak pergi bila? *sorry kekda, dah macam komen kat FB pulak.. hahaha..

asdina said...

Pergi jerlah..hari tur Kak As pergi masa bukan cuti sekolah..best sesangat..tak ramai orang..lepas tur sebelah tur baru siap tempat dinasour..pas pegi situ pergi ler taman buaya ker..zoo ker...hahaha...

::EIDA:: said...

Balik hari zana? Penat! Jom lah kita check in semalam kat Melaka, leh ronda ronda melaka... hihihihi

Anum said...

syok nya kalau dapat nie

Nana said...

menarik ni

Nad @ MamaZN said...

cambest!
tp setiap wiken ada jek aktiviti, huhu!
dah ada plan sampai bulan pose
hebat tak?
kalah pak menteri, huhu!

Bitt (double IS) said...

jup google ada apa kat sana yer ;)

Yan said...

klu ade ongkos lebey.. pastinya saya suda rebut ini tiket dari kamu.. tp takpala.. mungkin lain kali aja.. hehehe..

PUANSTOBERI said...

EIDA & ZANA :
Telah dibincangkan dalam emel kan. Hikhik

PUANSTOBERI said...

KAK AS :
Herkk.. zoo... bosan kut.. taman buaya? Lagi la... dah la masuk situ seme mahal pun. Penat la Kak As.. penat dah nak jalan2. Nati awal bln 7 ada lagi nak berjalan. Penatttt....

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Syok kalo utk org ada anak la.. :)

PUANSTOBERI said...

NANA :
Ha..gi la bawak Mia :)

PUANSTOBERI said...

NAD :
Oke lah tu, jadi PM.
Akak pun ada plan smpai 2014 dah.. :D
Ahahaha :PP

PUANSTOBERI said...

BITT :
Manade apa pun kat sana.. panas melaka tu..

PUANSTOBERI said...

YAN :
Oh. Utk Yan mmg costly dari Johor tu kan. Tol, minyak, makan.. byk tu.. ni utk org nak short gateway buleh la ni.. percutian balik hari.
Lenkali kalo, ada la..tp tiket ke Ho Chi Minh. Agagagagaga :D