Tuesday, May 29, 2012

Edisi Bosan Lalu Beli Voucher

Sudah ku katakan. Lalala... lalala...♬ •♩ •.•´¯`•.•♭•♪
Sbb ku bosan. Dan nak mengembalikan mood kerja.
Maka ku berjalan2 ke 'alam maya'.
Pastinya ke web "shopping" kegemaran ku.
Dan klik klik... kaching.... baki Maybank2u ditolak. Senang nya la hai zaman skang ni kan. Duk setempat pun boleh kurang duit. Caiss..

So, hari ni berbelanja di MilkAdeal.
2 benda skali aku beli. Haish. Giler.
Memula beli mendalah ni.

Tak pasan pun ada. Bila jenguk2 ada plak. Beli je lah. Murah kot.
Kalo kat watson tu RM50 dpt 4 ketui je. Tu pun jenama Watson [eh. Ke Guardian. Tah. Itu lah lebih kurang. Rasa sayang sungguh bila skali guna kena buang. Lps tu sbb sayang, aku baru guna sekeping je. Padahal lama dah beli]
Tp rasa ada orang jual online lagi murah kot. Tapi takpe lah. Dah beli kat sini. Huhu.
Oh. Ada ke yg tatau apa mendalah tu. Itu hanya org ber TTC je tau.
*aku skang rasa dah jauhhhhh dari usaha TTC tu. Ni dh dkt 4 thn ni. Tetgk kang, da dpt cucu dulu. Acena? Pasrahhhhh. Eh. Redhooo.....*

Secondly, beli ni.
Ahah! Ni mmg my feveret la kan. Photo canvas ke photo book ke. Apa saja berkaitan ngan photo lah kan. Mmg nak beli photo canvas yg saiz kecik (12" x 12"). Tp retu tak nyempat, gi amik yg Weedoo nyer plak. Tu bukan photo canvas la tapi. Lps tu padan muka. Ha.. kau.. dah ada yg ni, 'terpaksa' la beli gak.
Rega seketui RM55. Tp aku amik 2 ketui. RM100. Penghantaran percuma. Oke. Bisa di atur. Gmbr, mebi letak gmbr Langkawi seketui n Krabi seketui, atau dedua pun gmbr kat Hongkong tu ari. Tp dah buat yg beso thn lps gmbr kat Hongkong. Tgk cena nati. Yg pasti. Ailoike. Haha.

Jadi korang nak tgk2 mendalah ni, bleh la klik MilkAdeal. Byk yg bes bes plak aih minggu ni. Aaaa.....

Ada lagi nak beli. Tp hold dulu. Nafsu menggebu2 nak beli voucher memacam nih. Giler!.
Yg groupon punya ni cam bes je.

Bra shell.
Senang nak basuh bra dlm washing machine. Yer, mmg aku berchenta je nak basuh bra secara hand wash. Kalo masuk mesin abis la wire dia tu. Pernah masuk dlm laundry bag tu. Tak mau gak. Kerepot2 jadinya. Haish. Mana buleh. Kang push up bra tu jadi sit up bra lak. Ngeee.

Tp cam mahal. Takyah la. Rerajin kan je lah diri basuh tgn. Bukan susah nau kan...? Pemaleh tul!

11 comments:

Phat said...

br tepon maybank td kata nya en safarin punya maybank 2 u dah dibatalkan sila pergi ke ATM untuk buat baru huhuhu

~yaya~ said...

Bestnya beli photo album tuh. Kekda pon mmg suka kumpul kan. Ni yang teringin nk beli jugak. Heh.

Nory Zoulkefle said...

nory pon rase nk beli lah ovulation kit tu...murah, biasa dekat rm50 hengget kan, ni 25hgget je...murah2...

::EIDA:: said...

Hamilcomel tu pun murah.. Mana lgi murah kekda? Nak bandingkan jap.. hihihi

Sue-Rya Qistina said...

haisssshhhh..rambang mata dibuatnye deals ni sume kan..hehehehe

Zana Adieyza said...

minah deal sungguh kekda ni..

PUANSTOBERI said...

PHAT :
Knpa dibatalkan?? takutnyaa...

~YAYA~ :
Kali ni akak beli photo canvas. Photobook ada satu lagi blum buat. Nak tggu pegi satu tpt ni dulu baru nak buat. HIhiks

PUANSTOBERI said...

NORY :
Rasa ada yg jual lagi murah. Tp ni pun kira oke dah la. Hiksss

EIDA :
Rasa sana lagi murah kot. Tp tatau la samada sama ke tak brand dia

PUANSTOBERI said...

SUE :
Tu la.. tskk.. tabley tahainnn...

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Ahakss... well, u know me la kan.. hikss :D

Cik Anita said...

fuhh.. a bit bahaya lah beli barang online ni. saya rasa saya cam tak nak belajar beli kat sini, walaupun macam nak. hehe. sebab kalau dah tau, comfirm terjebak. duk saja pun tapi duit mengalir..seram gak tuu. hee