Thursday, May 17, 2012

Edisi Tudung Awning Lembut : Radiusite


Cantik??
Yer, model nyer memang cantik.
Dan kerana tu lah gak aku tertarik nak memiliki tudung ni.
Tudung Awning Lembut Mila dari Radiusite.

For the 1st time aku order dgn Radiusite ni.
Hot mcm goreng pisang panas.
Dia iklan kat FB, lps tu buka order, tak smpai sejam mostly dah sold out.
Aku beli yg kaler kat atas ni lah.

Kalo korang kut2 berminat leh gi kat web radiusite ni.
Tp kaler yg cam aku tu, da abis. Hihi.
Nak try plak awning lembut ni. Tatau sesuai ke tak, sbb aku kalo pakai inner cotton pun muka aku jadi setepek leper je. Hihi.

Kalo oke, aku 'mencapub' kan blog yer. If tak oke.. dah.. tak payah..pakai sendiri2 je. Hihi.

6 comments:

Sue-Rya Qistina said...

cantik! tudung n model cantik! agagagaga..

kekda, natang ape 'mencapub' tu?pelik nau bahasanye..hehehehe

Azura said...

hurmmm lawa la.... kalo kek da pakai pon lawa gak nih.. hihihi

Azura said...

lawa nyerr... tergoda... kalo kek da pakai pon lawa gak nih... hihihihihi

BaTiK_PiNk said...

perkataan mencapub ni dah lama dengar sejak belajar kat matriks dulu.....singkatan kepada "MENCAri PUBlisiti"...kan Puan Stroberi? Hehehe~

Suwaibah YS said...

mmg cantik2 kaler tudung tu.. tapi yang paling cantik smua dh hbis.. warna2 terang lain tak berani la nak pakai... heheheh

Masya said...

cantikk.. warna pun lain dr yg lain.. saya pun ade satu tp bukan jenama ni biaser2 jer.. jenis kain ala² jeans.. tp bkn jeans pun lembuutt sedapp dipakai...