Friday, May 25, 2012

I ❤ Krabi Giveaway : Pemenangnya

I ❤ Krabi Giveaway
Pada hari Jumaat yang indah ni, mari lah kita announce kan siapakah yg akan menerima gift dari Krabi + Pangkor. Hihi. Semua pun jawab dgn betul. Dan ada yg terlebih tepat jugak bagi kadar tukaran wang tu. Hihi. Ekceli masa pegi tu, kadar tukaran 100baht = RM10 :)

Oke. Memula kita announce kan siapa penerima gajah cumil kaler merah ini.
Yg ni khas utk pengomen tegar kebun stoberi pada bulan April. Rajin dia ni, dtg baca dan drop komen. Boleh katakan setiap hari pasti ada komennya. [Saya kira secara manual yer *haha. gigih giler kot*] dan keputusannya.....

Oke, takpe.. KIV jap pemenang tu. Sbb beliau special. Hihi. Kita announce yang dpt FM Krabi dulu lah.  Mereka bertujuh (7) ni juga saya pilih dari yg rajin drop komen kat blog ni. Sebagai menghargai penat lelah mereka. Maka, ini lah nyer.
1. Masya
2. Anum
3. Sue-Rya Qistina
4. Eka
5. Carmello
6. Nad MamaZN
7. Cik Anita.

Dan 5 penerima keychain selipar cute dari Pangkor. 
1.  Chenta (MummyWannaBe) - thanks sbb rajin buat entry. 
2.  Alynnz - seofis ni, tp kat ofis jarang jumpa.
Nati tuntut kat tpt akak je yew. Hihi.
3.  Nory Zoulkefle
4.  joijoi80
5.  ekinashikin

Oke, skang boleh announce penerima gajah comel tu. Rasanya dia pun tau kot yg dia mmg rajin drop komen. Hihik hik... ya, tak lain tak bukan, beliau adalah
EIDA BAHARUM
Dia mmg cukup rajin komen kat sini. Sgt sgt berterima kasih pada beliau yg mmg tak jemu2 masuk blog ni. Hihi. Utk itu, terima lah seekor gajah dari Thailand. Nati dah lekap kat peti ais sila amik gambo yer. Jgn wisau, gajah ni tak perlu diberi makan. Hihi.

Jadi, kepada seme penerima gift bagi I ❤ Krabi Giveaway, sudi la apa kiranya meng emelkan alamat untuk dihantar gift ke - cikstoberi@gmail.com  dengan subjectnya "Krabi Giveaway" pada atau sebelum 29 Mei 2012.  Kalo takde, adiah akan diberi kpd yg di KIV [ehh..harus ada yg di KIV]

Till then, terima kasih daun keladi, kalo ada GA, sila lah masuk lagi.
Bye :)

17 comments:

Nory Zoulkefle said...

alhamdulillah...rezeki hari jumaat...

joijoi80 said...

ya..alhamdulillah...

Nad @ MamaZakwanNayli said...

yea, yea, yea! :)
tq kak! =D

chinta... said...

wah bestnya..hehhehe..tahniah pada pemenang semua tau

Sue-Rya Qistina said...

syukur alhamdulillah..bertmbh koleksi FM ku..hehehehe..macih sgt2 kekda.. ^_^

Masya said...

tq.. tq.. tq.. kekda.... alamak!!! yg pertama daripada 7 org tu...

Phat said...

alamak kak ida x g KB ke baru nak jimba2 hehehe..nape leh x tau ada GA by kak Ida ni huk huk

Mummy Chenta said...

alhamdulillah rezeki di hari jumaat,,,syukur alhamdulillah

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

TAHNIAH kepada yang berjaya !! ^^ .. Dh tak serajin dulu nak berBW .. Huhuhuhu ..

eKa said...

tq tq...eheheh


eida mmg suka drop komen. suka sgt.rasa tak lengkap, kalu takde komen dari dia...terima kasih eida.eka hargai sgt komen2 yg eida hantar...eh berucap di sini pulak

aLyNnZ said...

yahoo..thanks kak..ala pg td alynn naik tkt 1 tp time tu bc lagi n3 akak..lau tau sure alynn dah tuntut hadiah..itu ler pasal nama jew satu opis tapi alynn nyer opis daerah buangan haha..slalu berselisih dlm lif jew..

Masya said...

kekda masih ade lagikan alamat saya.... saya tak emailkan lagi yer..

Carmello said...

Kak Reen.. Baru dapat baca blog Kak Reen sebab baru sampai KL.. Terima kasih.. Saya bagi alamat saya kat KL lah.. hihi

::EIDA:: said...

Ida ke ???? Nampak sangat suka skodeng blog kekda..huuuu~ Ida memang suka skodeng blog kawan kawan.. Tak rugi kawan dengan saya tau.. Eh ? hihihi


Tq Kekda! Ida akan jaga gajah tu sebaik mungkin... heeeee~~

ekinashikin said...

yeah...dpt keychain selipar kedua utk koleksi..walau x dpt FM..ekekeke...

Zana Adieyza said...

tahniah pada semua pemenang!!!

comel jer gajah yg eida dpt tu.. gajah yg x payah bg makan.. untung gak tu..

Cik Anita said...

eh nama Nita ada. hihi. Oke thanks Kak Reen! Thanks banyak-banyakkkk... :)