Monday, May 21, 2012

Dapat Dua Benda : Perfume & Tudung

Tweheeeheee.
U know what, ari ni i dapat dua benda yg best!
**Eh, apa hal nak ber ai yu, ai yu ni.**

Oke lah, oke lah. Normal mode.
Hari ni dpt dua benda.
Pertama.
Pagi2 dpt ini.

Mydear gi amik. Yg ni dpt hadiah dari InTrend. Lama dah suratnya smpai.

Tp baru p amik hari ni. Hadiah InTrend masa bulan Ogos 2011. 
Alhamdulillah... dpt gak la buat bekalan perfume ni. Jimat... jimat..

Rajin masuk contest?
Rajin yg kalo ada berkepentingan utk aku je.
Yg mmg aku guna, yg mmg aku nak menda tu.
Kalo takde kaitan, malas. Cam pencuci muka ke apa yg mmg aku tak pakai, mmg aku malas la nak join.

So, suka. Dulu aku nyer hantaran kawen pun adalah Elizabeth Arden. Niceee... skang ni perfume hadiah beday yg mydear bagi pun ada lagi. Yg Nina Ricci beli kat airport 2 thn lps pun ada lagi. Apahal tah aku jarang pakai yg tu. Tkpe.. suka kumpul2.

Mmg la ada orang kata bakpe nak pakai perfume ratus2 sedangkan puluh2 pun ada. Tp, yg ratus2 ni makan tahun kot pakainya. Huhu. Ye lah, yg sedia ada tu, bila dah lelama sgt pakai, cam jemu  plak, maka beli yg lain, dah jadi berlapis lapis plak perfume ni. Tp orang kata tu, alah membeli menang memakai.

Lagi, tghari dapat tudung plak. Ha.... ini bukan hadiah yewwww... ini dibeli. Rentetan dari entry ini. Dan hari ni dpt parcel dari Radiusite. Good then. Penghantaran yg cepat dan pantas. Bayar hari Khamis, then Jumaat derang hantar la kut. Sabtu, Ahad cuti, hari ni da terima. Yey.. suka.. suka..

Setakat ni Alhamdulillah, aku masih takde bad record ngan memana perkhidmatan belian online ni. Samada Fareeda, novel2, baju, tudung. Seme nyer bayar dan zass terus sampai. Sbb tu kalo ada orang beli apa2 dari aku, aku dah cam risau kalo lambat hantar. Termasuk la adiah GA. Mmg sungguh tak sedap hati. Sbb tu hari tu, masa Cha beli botol susu tupperware dari aku tu, terlambat hantar plak, sbb ada masalah teknikal sket, maka aku waive kan je kos penghantaran. Mydear pun kata, dah salah kita.. jadi anggap lah kos pos tu sedekah pada anak2 dia. Sokay la kan.

Jadi tu la 2 menda dpt hari ni. Satu tu hadiah dan pree, dan satu lagi beli la oii.. sapa nak kasik free. Hihi.

13 comments:

Chekgu Azrine said...

tudung tu lawa la..hehehe..radiusite mmg lawa2 tudung dia..

asdina said...

tak sabar nak tengok ida pakai tudung baru..nanti letak gambar erk...

Siti Nursyuhada said...

Suka gak tudung2 kat radiusite tue

Bitt (double IS) said...

wahh congrats...

ekinashikin said...

wahhh..bestnya...
tapi kita lemah sikit nk masuk contest klu kena pi amik hadiah sendiri..huhuhu..
mostly opis depa kat kl..jauh benor rsa jln nk amik hadiah..klu hadiah x penting burn je lah..klu menang ipad ke berbaloi gak nk pi amik..ahaks

Masya said...

minyak wanggi memang jarang beli sebotol pun pakai setahun x habis.. boss dulu bagi hadiah hari lahir set one drop dah 3 tahun ni.. x habis2 huhuhuhu....

PUANSTOBERI said...

AZRINE :

Lawa dan salu abis cepat tudung nye :)

PUANSTOBERI said...

ASDINA :
Da tgk live tadi kan..taperlu da tempek gmbo. huhu

PUANSTOBERI said...

SITI NURSYUHADA :
Lawa kan..tp shawl2 tu bebudak muda sesuai ler.. :)

PUANSTOBERI said...

BITT :

Macehhh.....

PUANSTOBERI said...

EKIN :
Ha.. salu amik kat ofis dia. Jadi susah la sket kan. Ala, ni pun nasib2 je ni. hihi

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Tu la pasal.. mmg tak terabis nya. takkan nak menyembur je kejanya kan. Gi keja je pakai.. :D

aLyNnZ said...

cun ler tudung radiusite tuu..senang kalau nak outstaion atau nak coti22..hah sarung jew..ala xnmpk pun akak pkai..