Tuesday, May 15, 2012

Cuti Cuti Cinta Krabi Giveaway

Hai semua.
*ni ber hai hai plak ni apa kehal nyer ni?*

Hihik. 

Sementelah dok sebuk buat stori mori in d morning glory pasal Cuti Cuti Cinta di Krabi, saya rasa nak buat Giveaway lah. Cam biasa.... kalo lps balik dari Cuti Cuti sure ada gift utk pembaca dan pengunjung kebun stoberi ni. Yang tak jemu2 berkunjung dan yg tak jemu2 meninggalkan jejak.

Giveaway ke Contest yer?
Giveaway la. Senang kan.

Hadiah idak la grand mana.
Ole ole dari Krabi je pun.
Lps tu ada sedikit ole ole dari Pulau Pangkor masa saya gi course dulu.
Kalo nak kata hadiah2 tu tak bes, terpulang. Saya mmg tak mampu nak bagi adiah sebijik kereta Preve' pun. Cuma sedikit tanda ingatan buat kawan2 alam maya saya ni :)

Tp ada sedikit soklan la utk dijawab.

So, bila dah abis seme Edisi Cuti Cuti Cinta Krabi, baru launch Giveaway tu yer.
Dan soklan pun harus dari cerita Cuti Cuti tu. (dan mungkin satu soklan bonus dari entry lepas2. Tp soklan senang banget je pun). Jadi kena baca la jugak cerita Cuti Cuti Cinta Krabi yg banyak2 dan panjang2 tu. yer. Teheeee.

Yg pasti akan ada satu adiah khas *juri* utk pengkomen tegar bulan April.

Oke then... tapi.. eh,ada ke yang sudi nk join giveaway ni??
Ke ai je syok sendiri. Agagaaaa......

21 comments:

::EIDA:: said...

Ida nak masuk boleh? heee~

Pink Lavender said...

nak join!!!
nantio dah on britau tau...

Salmi Khairil said...

nak join gak...

Cik Anita said...

Kak Reen yang memang rajin plus rajin gila. hehe. Agak dah, memang akan ada GA die. hee

:)

Nory Zoulkefle said...

nak join jugak lah nnt....=)

Wan Nisae said...

nak itot...nk itot....ble tak mummy..?

Carmello said...

yayy... bestnya... nak join jgklah nnt...

Anum said...

bestnya sis
nak join2

AyangAizul said...

naaaakkkk.....

anitadiana said...

nak join juga reen....dapat FM ok gak...

PUANSTOBERI said...

EIDA :
BOleh... hihi..

PUANSTOBERI said...

PINK LAVENDAR :
Sure la bitau.. :)

PUANSTOBERI said...

SALMI :
Siler..siler.. :)

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Err... rajin je.. giler tak. Haha (T__T)

PUANSTOBERI said...

NORY :
Siler..siler.. :)

PUANSTOBERI said...

WAN :

Nak ikut gi mana dear?? hikhik :D

PUANSTOBERI said...

CARMELLO :

Aaa...adiah dulu pun tak kasik lagi Elina :)

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Oke, nati join eh :)

PUANSTOBERI said...

AYANGAIZUL :
Yer, sila join nati yer :)

PUANSTOBERI said...

ANITADIANA :

FM je kak yg dpt dibeli dari sana :)

Masya said...

wahhhhhh... teruja² nak join jugak.. dah petang baru sampai kebun stobrei hari ni bz huhuhuhu....