Monday, May 14, 2012

Photobook : Terjebak Lagi


Haha. Pepagi dok bebising nak amik ke tak.
Tup tup, da tghari trus.. ah, amik je lah.
Mahal tu sebenarnya.
Aku tak penah lagi amik photobook yg rega lebih RM70.
Tp sbb aku ada credit RM12 dalam mycredit Groupon, maka tolak yg tu je lah.
Ini aku dpt masa dia suh antar gmbr apa tah kat FB Groupon tu. Enjoy moment ke apa tah tu.

Jadi bayar RM66 cuma. Hihi. Suka.Suka.

Jadi, bleh la start men-design photobook baru dari Pixajoy ni yer. Gmbr Krabi tak banyak sgt. Tp boleh la penuhkan 40 pages tu. Apa adahal. (T____T)
Aku mmg saja nak terai dari memacam sykt. Nak tgk, sykt mana bes, lepas tu baru leh repeat order walopun takde groupon. (tp better tggu, ada je kat groupon tu).

Ada sesapa nak beli sila klik je -  Groupon Photobook Pixajoy

# software design dia adalah sama dgn Photobook Malaysia yg aku penah beli tu hari.

6 comments:

::EIDA:: said...

Heee~ best design Pixajoy ni kekda...

Zana Adieyza said...

wah, ni dah kali berapa beli photobook? banyak la koleksi kekda kan.. terbaik!!

Sue-Rya Qistina said...

x pena beli lg..slalu kuar time org dh abis gaji..hhahhaha..geram jek!

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Sama cam photobook Malaysia yg akak beli tu ari

ZANA :
Masuk ni baru 4 je Zana. Dan seme dari Groupon :)

SUE :
Tkpe..nati ada la lagi..yg ni cam mahal sket la..salu bawah RM70 je pun :)

Masya said...

tak pernah beli lagi.... tapi macam menarik untuk dicubakan kan. kan...

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Cuba lah..tp kalo skali beli..harus nak beli lagik.. hihi :D