Monday, May 14, 2012

Air Asia & Pixajoy Photobook

Saja warming up before concentrate on work.
Monday kan. Blues lah.

Saja gatai tgk ni. Maklum lah. Ada promo tike murah kan (malas nak ckp free sbb tax bagai tu kena bayo gak kan).


Oke la kan. RM200 : Return utk 2 org ke KK. Dulu pun aku pegi dkt 400.
Saja je tu. Apa ke hey nak ke Sabah bah lagi. Baru last year pegi. 
Nak tggu 16hb la. International. Tapi takde idea nak kemana pun.

Lps tu mmg nak carik photobook nak masukkan gmbr Cuti Cuti Cinta Krabi.
Tp cam mahal lak Pixajoy punya ni.
Ke nak tggu lagi. Ke nak amik.


Ah. Ada-ada je lah. Tau la nak dpt 'bonus' tak lama lagi kan. :P
Tweheheheee.

3 comments:

::EIDA:: said...

Ida pun semalam tgok KK dua orang RM200.. tapi ari tu yang ida burn tu lagi murah.... RM110 je.. taknak beli! Nka tunggu lagi murah... hihihi


*Kekda, ida nye photobook yg ari tu dari Pixajoy, ida puas hati sangat!!*

anisalya said...

tgh tggu photobook satu ni. kalau quality bgs... blh la order lg...

PUANSTOBERI said...

EIDA ;
Entah.. akak tak amik pun. takde idea nak gi mana.

ANISALYA :
Bes kan ada photobook :)