Sunday, May 6, 2012

Edisi Krabi : Checklist

Saja gedik. Macamkan ko sorang je la nak gi bercuti kan. Penuh ngan citer ini je. Nyampah? Nyampah dah. Takyah masuk dah kebun stoberi ni.... (T____T)

online check in

prayer time schedule

universal adapter
Pinjam gmbo dari MILKADEAL.
Igt nak beli dari sini gak, tp takut dia lambat pos. So, beli je kat JJ.
Thai mmg beza plug point dia, jd kena beli mendalah ni. Kalo kat HK retu tak perlu sbb plug dia sama. Masa g Indon, pinjam Dee punya jer sbb dia bawak. Dia mmg ada je mendalah ni sbb dia mmg oversea traveller (hikhik. Mampuih Dee marah ke aku sbb bagi gelaran camtu ke dia. Tp mmg yer pun. Asik la jalan jalan..Syok betul)

Sunblock
Google
Instant food
Selain pada yg ni, aku bawak bubur nasik instant Knorr tu gak. Tak perlu pun takpe sebenarnya. Sbb sana tak susah carik makanan halal.

8 comments:

eKa said...

selamat pegi dan balik ye kekda.amik gmbr cantik2 taw

AiTotYati Mat said...

selamat bercuti kekda!!1

Mrs Linda said...

Enjoy ur holiday kak stoberi. hehe.
Krabi best woahhh.jgn lupa makan gerai untie yg hujung sekali..mkn kat siru je murah dan sedap.. ingat !! amaran nih. ahha

Chekgu Azrine said...

Wah!!selamat bercuti ke Krabi!!

Masya said...

selamat bercuti.. tu dia baru sikit check list.. baju² nak berjimba² mestilah yg cantik2 kan.. nnt jgn lupe upload gambar.. buat kenangan...

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..tang instant food tu yg sue terlupa nk bawak mase g bangkok..nasib baik budak2 tarian bwk bnyk, so beli je dari dorg..next trip x bole lupa lagi.. :P

Zana Adieyza said...

hope semuanya berjalan lancar yer kekda...

PUANSTOBERI said...

EKA :
Takde kamera DSLR, gmbr biasa2 je la.. huhu

AI :
Maceh Aii... :)


MRSLINDA :
Yer... mungkin btul la kut akak pegi yg ujung tu :D


AZRINE :
Thank u :)


MASYA :
Baju kat sana santai je. Sbb g tour byk.


SUE :
Makanan halal sng nak carik kat sini. tk perlu pun takpe sebenarnya instant food tu :)


ZANA :
Alhamdulillahh....