Thursday, May 31, 2012

Tupperware Brands Carnival 2012

Nak pegi lah!
Nak carik rice dispenser.
3 bulan dah aku duk menanti kehadiran rice dispenser ni.
Asik out of stock. Bermacam speku yg aku dan rakan2 dah buat.
Adakah dia buat cam minyak n gula, dimana stock seme disimpan utk naikkan harga?
Adakah sbb dia nak buat design baru makanya seme stock lama kasik abis dulu?

Adoi. Kot yer pun takde stock, boleh tak dlm katalog ko tulis situ 'out of stock'.
Takde la orang duk bertanya nk beli mendalah tu kan.

Ah. Tupperware ni skang byk btul menda yg abis stock.
Bosan!

3 comments:

Phat said...

wah ada party tupperware la hehehe

nieda said...

salam, macam best aje karnival ni

Sue-Rya Qistina said...

saya jarang beli brand tupperware..huhuhu..yg ade ni pun dh terlalu bnyk sbb dpt mase wedding..ehehehe