Tuesday, May 22, 2012

Reason For Your Choice

Takde apa dah kot nak diblogkan.
Ada gmbr, tp FB kena block, jadi tak leh la curik gmbr dari FB aku tu.
Tggu la ptg2 kang ke.

Tgh duk pecah kepala nak nyiapkan application UM tu.
Ada byk lak soklan kena jawab.


Dan paling kasik picah itu kepla adalah :
"What research topic are you interested in? State reasons for your choice"

Walau aku nak amik coursework dan bukan research (nak amik research kena CGPA 3.75-degree, aku tak la sepandai itu. Huhu) Tp akan ada 2 paper research yg kena amik. Ala ala mini thesis gitew.


Jadi, aku nak pikir pasal research topic ni dulu.
Kalo boleh nak ada kaitan ngan tpt keja aku, dan libatkan juga NKRA dan libatkan juga social transformation dan pentadbiran.

Huh!. Blum masuk blaja lagi tu, dah rasa nak pecah. Kalo blaja. Haaa.... tp takpe lah. ai loike je. At least, boleh mempergunakan sket otak yg dah lama berehat nih.

Google
Saja tempek gmbr ni. Takde kena mengena ngan entry. Tp ada kena mengena plak ngan aku. Haha. Haha. Dan haha.

## masih sempat nak join I ❤ Krabi Giveaway. Jom... jom....

5 comments:

::EIDA:: said...

Gmbr yang dibawah ---> jadi ke? heee~

eKa said...

oh indahnya tgk ikan2 tu...

aLyNnZ said...

owhh cantekknyer keindahn ciptaan tuhan..mendamaikan..akak nak g coti2 eh..xsabar leh share experience..

Akak further study yer..wish u luck k..

Sue-Rya Qistina said...

bestnye!!! bila la dpt JJCM ni..huhuhu

Zana Adieyza said...

wah, org tu dah mood nak cuti2 balik.. terbaik!!