Saturday, May 19, 2012

Keyword : Mencari Nurafliana??

Petang2 smlm da abis waktu kijer, bukak Nuffnang. Tgk analytics. (mmg jarang tgk earning yer. Sbb tau earning takde nyer banyak nau..bia dia dediam banak kat situ).
So, tgk keywords utk hari ni.

Oke, mari kita tgk. 
Asid folik d watson. Oke, mungkin ada la kot. Dulu, time aku duk citer pasal TTC. Skang ni dah ada blog TTC yg khas kan. So, no more citer TTC kat sini.
Lps tu gambar coretan mengantuk. Ayoo.. apakah itu?? Entry mana la beliau jumpa yg tu yer.. Haha. Klaka.
Tip mekap. Ini pun klaka. Ada ke dlm blog ni. Harus takde dpt spti apa yg dikehendaki. Blog ni bkn blog mekap mekap.
Katalog tupperware - ha, ni takpe la. Mmg la ada pun.
Tudung Rita Rudaini - tau entry yg mana.
puanstoberi - ha, ni mmg selalu. Takyah la google weh, buat bookmark je, takpun folo terus. Eh..? hahahahah. Yelah, susah2 je kan nak taip. Eh. Tentah ada orang nak stalk. Sbb tu dia taip. Eiii..ngeri uols. *Hahaha.. perasan..macamkan la retis nak ada stalker bagai. Artiskah kau? Bukan kan. So, diam. Tp lagi ngeri sbb aku penah jumpa dia taip nama betul aku, lalu dibawa ke blog ini. Hiii... takottt...
bihun goreng - ada la kot. Retu ada aku citer pasal bihun goreng.
pnstoberi.blogspot - Aik...tadi takde blogspot. Ni siap ada domain ni. Rajin tul nak taip taip.
rempah 4 sekawan - yer, mmg saya ada blogpost yg pasal tu.
rita rudaini pakai tudung - harus entry yg Teratak Shamsiah tu la keluar.
tudung - oh. too general. Nak carik pasal apa ni? tudung Fareeda, tudung Ariani, tudung dari Radiusite atau tudung saji??
Pokok Zoo - ni apa kes ni?? kenapa pokok zoo?? apa natang tu?? ada ke kat blog aku ni. Rasa citer pasal gi zoo pun takde.. ke ada.. eh, takde..tak penah aku pegi zoo heh sejak kawen ni. Miahahha.
Carlo Rino - ha..ni oke la. In fact, entry handbag Carlo Rino tu salu jadi top5.
Dan yg akhir. Ini mmg tak boleh tahan. Kut stalk aku sorang dah la. Ni nak stalk member ofis aku ni apsal. Nama betul dan penuh plak tu.
Nurafliana.
Haha. Sapa stalk adik aku ni weyy... baik ngaku. Smpai 2 kali plak tu carik. Haha. Nak gelak pun ada ha. Bini orang tu pun wes. Haha.

Dulu ada skali camni gak, member kawan porem aku. Naik nama dia 'perkahwinan xxxx'. Hahaha. Biar benar korang ni. Giler stalker camtu sekali kan. 

Ni pun kira ala-ala je kan, orang lain punya keyword, lagi memacam kan. Hai la hai...

6 comments:

kekucingkatz said...

haha..aku tgk kat statistik aku mmg lawak2 ayat carian...kalo yg google kekucingkatz tu mmg selalu aku nmpk..lg best yg cari hantaran perkahwinan masuk ke blog tgk aku merepek kata nak set periuk mahal..kesiannnn..

eda_ej said...

kadang2 bace keyword ni memang nak gelak.. ntah ape yang org dok carik dalam blog kite kan.. hehhehe..

Yan said...

hahaha yanpn ske tgk keywords.. kadang tula kuar yg ngarut2..

ekinashikin said...

kita pon selalu mengecheck keyword kat nuff..kdg2 kalakar pon ada..hehehe

akak ni info psl medan ikan bakar kat crystal bay tu

Location: Ikan Bakar Rose & Ali, No. 7, Crystal Bay, Sungai Punggur Alai, 75460 Melaka.

GPS Coordinates: 2.173012, 102.31149

PUANSTOBERI said...

KEKUCING :
Haha.. hantaran perkahwinan terus dpt periuk mahal. Hahah

EDA_EJ :
Derang termasuk..lps tu tak dpt apa pun info. hihi

PUANSTOBERI said...

YAN :
Mujo tak kuar ngarut2 yer dok..

EKIN :
Oke..thanks for d info :)