Tuesday, May 22, 2012

Tudung Awning Lembut Itu

Sebenarnya kan... hihi.. pagi tadi kan... aku dah pun rasmikan tudung "awning lembut" dari Radiusite tu. Haha. Punya la tak menyabar kan. 
Eh. Tu pun sabo la kira tu. Kalo tak, dpt je smlm aku dah nak pakai dah. Sbb masa tu baju aku dah 'in' dah ngan kaler tudung tu. Haha. Apa punya pangai la tah. (T___T).

Tp bawak2 bersabar, so, hari ni baru pakai.
Ngeee....
Percubaan yg agak 'memberangsangkan'.
Just nice tudung ini. Aku sker. Dan selesa juga. Rasanya tak keberatan nak ulang beli. Tp dr Radiusite je la kot.  Sbb kang beli hok lain, tak 'sedap' plak.
Yg ni mmg selesa. Sesuai kalo dibawak gi bercuti ni. Eh...!

Haha.

Gambar??
Huwa... tak payoh la deh.

Aku dah tayang kat FB n Instagram pun. Takyah la nak tayang kat sini. Muntah belahak pulak orang kang. Yg tgk 'live' pun ada kan.
(jadi, kalo nak tgk kat Instagram, kena la find me and follow. Hihi. Aiols mmg aktip ber instagram yer. Hehari mmg ada gmbr dimasukkan dlm tu. Instagrammer addicted dah jadinya. Huahaaa.. kalo sudi, find me - pnstoberi)

Jadi, aku letak gmbr dari Radiusite ni jelah.
Yg kaler ni masih available. Rasa nak grab. Sbb baju raya aku kaler ni. Ngee...


Suka la uols. Sapa muka yg sesuai ngan tudung awning, sila la beli sbb bes!

## masih sempat nak join I ❤ Krabi Giveaway ni. Ayuh... join.. bleh dpt gift dari Krabi :)

12 comments:

Nad @ MamaZakwanNayli said...

cantek la kak..!
nak pau papazakwan la, heheeh
tp kalu radiusite ni semedang jek sold out nye

aLyNnZ said...

Ala nak tgk..apa nama fb akak...? Kita dah friend ke blum eh kak...? Ala sure cantekk elok terletak..? Rasanyer akak br jew post akak order tak alih2 dah sampai..?

eKa said...

eka penah beli gak kat radiusite...tokey dia comey gile.dah la nama ika gak...eh apa kaitannya... sokong menyokong sbb nama sama...boleh??? eheheh

eka tgk dah gambar kat instalgram td...berlatarbelakangkan sinaran matahari

Azura said...

hehehe.. tak de muntahnyer... ok la... lawa tau akak pakai... hehehe.. ni pon skroll2 nak tgk gambar yg kat dlm instagram tu x de plak... patah hati.. hahahaha

Siti Nursyuhada said...

cun..cun suka iiii

Carmello said...

Tengok orang pakai comel jer... Tapi muka saya sangat tak sesuai pakai awning lembut ni Kak Reen..

♥ ROS ♥ said...

Ala xdpt tgk gmbr akk pkai.. Cntik wrna die lembut.. Ros tringin gak pkai yg lembut nih tp tkut xsesuai dgn muka sbb muka bulat..hihihi

aLyNnZ said...

haha..ok kak dah faham..thanks sebab alynn pun nyampah nak retype balik ayat yg memeningkan pala tu..

Masya said...

alaa.... kenapa xmoo masukkan gambar pakai tudung tu malu yer... nak tgk jugak hihihihihi...

Sue-Rya Qistina said...

Kekda, sila la masukkan gambar akak bertudung ini..mesti santek!!!

PutriesNoora said...

noora pun pencinta radiusite gak=D

Zana Adieyza said...

cantik tudung yg akk beli tu.. tp zana kalau pakai agaknya nampak kembonggggggg jer pipi tu kot.. hihihi..