Thursday, April 5, 2012

Groupon Deal (Again) : Melaka Wonderland



Hoho. Hoho.
Tetiba je gatai nak klik 'buy'.
Kalo bawak anak oke la kan tpt2 camni. Ni tetiba haku yg dah kertu ni la pulak yg nak bergumbira kat situ. Tp oke per, lama dah tak pergi theme park (sukar sungguh nak ajak osmet aku tu) and lama gak dah tak gi libur2 kat Melaka kan.

Oke, sapa nak beli gak? Bleh klik kat - Groupon.

#saja nak reserve utk bln 6 sbb schedule masih kosong utk bln tu. Huhu
#Hadoi... penyakit btol Groupon nih. Tp suka jer. Salu nyer aku update memacam kat FB dia. Teeheee.

7 comments:

yannie bunny said...

kekda! sy tgh bukak the same exact deal bila sy p dashboard nmpak akak update ni! hihihihi. jommmmm nak? ;p

::EIDA:: said...

Ida tadi nak pk nak beli ke tak.. nak beli ke tak.. kg ida kat melaka.... mana tau boleh balik kg pastu pergi..hihihiih.. jom!!!

Anum said...

syok nie

Sue-Rya Qistina said...

hihihi..dekat sungguh dgn rumah mak leha..tp x pena pegi pun..sbb slalu blk melaka, spend time kt rumah je..tp murah jugak harga tu klau nk dibandingkan dgn harga sebelum.. :)

AyangAizul said...

smlm pun bincg deal yg sama n fwd kat dak2 opis bujang ni sbb dorg mmg tgh plan nak g jalan. igt nak gak bwk bdk2 mandi sini sbb deal dia mmg best tp bln 5 dah ada plan nak g melaka ngan fmly kazen2 tp kat pgkalan balak.

xtau lg nak grab ke tak.... haisshh...

Zana Adieyza said...

kekda, jom gie sama2... leh wat gathering sekali... hihihi

PUANSTOBERI said...

YANNIE :
Jadi, beli tak???

EIDA :
Jomm....

ANUM :
Syok..jum beli :)

SUE :
Skali skala jum la pegi

AYANG :
Huhu. Murah dah tu.. beli je.. nati bln ni pun bleh pegi. Hihi.

ZANA :
Jom..jom... tp time mungkin tak sama leh adjust kot :))