Friday, May 18, 2012

Edisi MilkADeal : Poster Print

Motip??
Yer, terbeli lagi deal. Dari MilkADeal plak.

Sbb tgk cam murah. RM19 sajork. Utk 4 Poster Prints (12R) from wedoo, The Strand
Saiz dia tak la sebesar yg aku penah buat sebelum ni.
Yang ni dlm 12" x 16". Ada 4.

Dan yg ni aku rasa dia print je. Dia nyer frame kena buat sendiri.
Dan dia ada design2 yg kita boleh reka2 gak.

Aku ada bonus point 1000 (bermakna ada RM10 kredit), tp aku tak tukau pun ngan kredit tu sbb dah murah kot yg ni. Tggu deal mahal sket leh deduct ngan kredit yg ada tu. Hihi :D

Mmg aku nak buat yg kecik sket instead of dah ada seketui yg besau tu.
Nak buh gmbr2 Cuti Cuti Cinta lewww. Satu beso, lps tu kiri kanan ada yg kecik2.
Nak buh kat wall umah baru nati. Cewah...!

Iyo lah..bila cakap umah baru je rasa cam nyampah.
Tah..tahun bile nak masuknya tah. Umah dah siap, tp tak boleh masuk lagi. Org dah tnya2 sbb napak dah tersergam indah. Aduii.. sabo yer.. sabo.. nati dah siap.. ai panggil uols seme housewarming. Tu pasti. Hihi.

Oke, ni contoh yg boleh dibuat lah. Dia ada theme cam photobook nyer design.
Nak tgk lagi klik : web Wedoo
Nak beli klik kat : web MilkAdeal.

Sekian, dari saya yg asik beli deal. Hihi (T____T)

7 comments:

::EIDA:: said...

Menariknyeeee.. Tapi ida simpan duit nak beli photobook ni..hihiihi~ Kekda jgn hasut ida ye! HAHA

AyangAizul said...

kita dah 2x amik deal ngan weedoo ni. tp smpai la ni xgak berframe lg sbb plan nak cat dulu kot br gntung...

Nory Zoulkefle said...

rase nk beli gak td, tapi x reti cara beli..takut tersilap..nory x teror lg bab2 shopping online ni...hehe..tp teringin gak nk cube try test..hehe

Cik Anita said...

Kak Reen memang pakar beli2 barang on9 camni. Terbaik lah. hehe

satu lagi!

"ai panggil uols seme housewarming"

haaa. Jangan lupa panggil Nita eh? hihiks.

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Sila la buat.. semilanblas hengget je kan... ayoh..ayohh..gmbr kat Perhentian byk kan..??

AYANGAIZUL :
Oke tak?? Ketas dia ketas gmbr biasa tu eh. Ke poster??

PUANSTOBERI said...

NORY :
Senang je.. cuba gugel cara2 nak beli. Akak pun ada buat tutorial nak beli tu.. tp tak igt yg mana tah entry nya. Hihi :D

PUANSTOBERI said...

CIKANITA :
Wajib..! ajak Nita.. in fact, umah akak ni pun dkt kot dgn tpt Nita ngajar tu. Kalo la Nita ngajar lagi kat situ, bila akak da pindah. Hihi :D