Tuesday, May 29, 2012

Edisi Hari Selasa Yang Macam Hari Isnin

Hye olss... 3 hari meninggalkan dashboard blogger.
Jenuh nak khatamkan balik. Ada dah baca sesket. Tp tak smpt drop komen lagi.

Adoi. Mengantuk la pulak. Ikut rasa mmg nak sambung cuti, tp takpe lah. Byk kali sgt pun dah cuti kan. Sakit perut pun yer gak ni.
Tah. Memacam hal.
Mak ada kat umah. This weekend kenduri kawen kat umah kazen lak.
Adoi.
Musim cuti2 ni, itu je lah agenda nyer.
Nenati lah citer wedding anak buah kat Taiping last weekend.

Org ofis duk sebuk nak gi Sukan kat Kelantan weekend ni. Urus setia pun seme dah siap nak pegi.
Weols berdua tak join. Sbb ada wedding tu lah. Mak pun ada kat umah.
Jadi, thn ni tak dpt la sertai. Takpe lah. Lama lagi kot service kat sini. Insyaallah.

Mengantuk. Brrr....

Oh. Pemenang GA Krabi. Thank you.
Saya dah dpt seme nama pemenang. Thank you sbb lelaju emel.
Jadi, takde la pemenang KIV nampaknya.
Lagipun, ada antaranya mmg dah ada alamat dlm simpanan.
So, senang dah.
Insyaallah, esuk atau lusa boleh gerak pun hadiah.

Adoi. Susahnya nak kembalikan mood ni.
Rasa cam ari senin plak...
*yawn*
Image : Google

7 comments:

Zana Adieyza said...

tuesday bluesss eh kekda?? hihihi..

take ur time ok.. nnti dh mula panas enjin ok lah tu..

Nad @ MamaZakwanNayli said...

take ur time...
tpp jgn lelama sgt kekda, heh
kang tgk2 dh ari jjumaat dh, haha! =)
selamat kembali bertugas :)

Phat said...

kak ida x pegi kelantan?? x best ar camni hehe..aku nye plan pun mungkin tukar..x jadi bawak wife n syaza sebab syaza x berapa sihat...

::EIDA:: said...

Entry panas enjin namanya ni zana.. hihihihi

Siti Nursyuhada said...

ha lawak laa kekda nie... take time.... tarik nafaz panjang2 hu3

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Tu arr.. tuesday blues manjanggg... :D


NAD :
Harap2 cenggitu la. Tetau dah jumaat kan. Haha.


PHAT :
Tak bawak Syaza?? ahh..seb bek.. kut tak kempunan nak jumpa si comel tu.


EIDA :
Yer, entry pemanas nih.


SYUHADA :
Dah berapa kali tarik pun tak buleh gak.. huhu

Cik Anita said...

hari ini rabu! tetapi rasa cam isnin.. uwaaaaa