Wednesday, May 23, 2012

Wordless Wednesday : Jawatan Kosong

Jawatan kosong yang berbaloi baloi pendapatannya.
Gmbr diambil masa aku mencari jalan umah sedara kat Kuang.
Byk tpt (masjid) dah kan buat banner camni.

# Al-Fatihah utk arwah Norma. Aku mmg follow as SR kat blog Moon. Pepagi pun tgk kat blog Filla ada tulis, kat blog Moon pun da update gak.
Sedih. Mengenangkan anaknya yg masih kecil itu.

6 comments:

aLyNnZ said...

akak..disable comment kat moderation..? alamak kak..alynn xfaham..sori boleh terangkan..?

myfara FLK said...

kekda mai pun ada buat N3 jawatan kosong tue,tp bannernye lain..

cuba klik:
http://myfaraflk.blogspot.com/2011/11/jawatan-kosong-untuk-umat-islam.html

Siti Nursyuhada said...

nak minta laa keje nie akak nak apply kat mana? rasa2 layak tak hu3

aLyNnZ said...

Owhh..kalau jawatan kosng ni semua mmg dialu2kan..berbaloi2 utk dunia dan akhirat..

Sue-Rya Qistina said...

hmmmm..1st time tgk banner cenggini..kt tmpt sue xde lg..mmg menginsafkan bila baca banner ni..

terkejut dgn berita dari blog moon psl arwah norma..mcmane la anak kecil yg x pernah merasai ksh syg seorg ibu hadapi masa depan.. :(

Zana Adieyza said...

jawatan kosong utk semua.. harus diisi setiap hari.. insyaAllah..

Al-Fatihah untuk arwah.. sedih setiap kali baca kisah arwah..