Sunday, April 1, 2012

UMobile : Buat Hal

Image : Google
Aihetyu!

Aihetyu!
Aihetyu!


Wah. Salu kemain puji umobile, tetiba reni Aihetyu plak kan. Apa kes??

Mmg nak kena bukak kes.

Jap lagi nak pegi Umobile centre. 
Dah 3 ari ni bersabar.

Siap 2kali dah call customer service seme.
Suruh re-setting phone la hapa la.
Tp tetap takde.


Jaga la. Ko buat smpai ada balik data line aku.


Kalo takde.. aku pedulik hapa dgn agreement 2 thn tu.
Tribunal tuntutan kita selesai.

#dgn line mmg takde poblem. Itu mmg aku puas hati sgt. Line laju, takde gangguan, tgk utube pun oke. Tp dgn cust service mmg ada poblem. Selalu kalo call je mmg masalah tak selesai. 

4 comments:

syafiqakarim said...

hr tu br terminated,
dulu vest.pstu mcm byk nau songeh..
pe lg...gadoh je.haha

PUANSTOBERI said...

syafiqakarim :
Tu la tu..kalo ada poblem sure jadi terhapa

Pink Lavender said...

waaaa...
makneng baru jer register umobile sebab gaduh dgn maxis line mcm cipannn...

td memula xblh nak connect lg
call service center dia lembab btoii..
geram sgt cabut smua isi dlm pasang balik baru blh connect...harapnye service dia ok lerrr

Masya said...

rasanya semua line sama jer.. hujung minggu baru² masuk blog lembapnya.. sudahnya malas nak bukak.... tak BW mane pun..